Sauber anticipează progrese semnificative în sezonul 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 24.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber consideră că monopostul de anul viitor îi va permite să înregistreze progrese şi consideră că evoluţiile modeste din acest an au legătură cu incapacitatea de a reacţiona prompt la schimbările de regulament.

Sauber are o mică tradiţie prin care întotdeauna se chinuie când intră în vigoare schimbări majore.

Monisha Kaltenborn
Sefa Sauber
Sauber traversează în prezent cel mai modest sezon din întreaga sa istorie, întrucât nu a obţinut niciun punct şi a înregistrat patru curse în care ambii piloţi ai echipei au abandonat.

Şefa Monisha Kaltenborn este însă încrezătoare într-o îmbunătăţire a situaţiei pentru sezonul următor şi susţine că echipa a demarat întotdeauna cu greu la schimbările importante de regulament.

"Noul monopost este în proces de fabricaţie. Sauber are o mică tradiţie prin care întotdeauna se chinuie când intră în vigoare schimbări majore, dar întotdeauna am reuşit să revenim în sezonul următor. Să ne gândim doar la problema cu sistemul de evacuare: în primul an nu l-am dezvoltat corect, dar în sezonul următor am obţinut câteva podiumuri. Aşa că sunt sigură că greşelile pe care le-am comis în acest an nu vor apărea şi pe noul monopost", a declarat ea.

În ciuda situaţiei financiare mai puţin bună din această perioadă, Kaltenborn insistă că Sauber este în continuare capabilă să dezvolte monoposturi de calitate.

"Nu am uitat să construim monoposturi bune.

Ştim unde am greşit, dar mai ştim că unitatea de propulsie joacă un rol important în acest an. Nu avem cel mai competitiv motor, ceea ce face situaţia foarte dificilă pentru o echipă ca a noastră să compensăm când avem resurse limitate", a mai precizat ea.

Via GPUpdate

Comentarii (1)

  • ovidiu15081982
    te cred si eu, mai rau de atat...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru