Sauber ar putea fi sponsorizata de Nestle

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.01.2010
Compania elvetiana Nestle ar putea deveni sponsorul principal al echipei Sauber prin intermediul subsidiarei Nespresso, potrivit unor informatii din presa internationala.

Dupa ce compania petroliera Petronas a intrerupt colaborarea cu Sauber pentru a se alatura celor de la Mercedes GP, echipa condusa de Peter Sauber este aproape de a-si asigura un nou sponsor principal.

Potrivit unor surse citate de jurnalistul britanic Joe Saward, Sauber este aproape de a prafa o intelegere cu compania elvetiana de produse alimentare Nestle. Aceasta ar urma sa sponsorizeze echipa prin intermediul subsidiarei Nespresso, companie care produce cafetiere pentru consumatori.

Legatura dintre Peter Sauber si Nestle nu este intamplatoare. Peter Brabeck-Letmathe, presedintele Nestle, este membru in consiliul de conducere al Formulei 1 si al bancii elvetiene Credit Suisse, care a sponsorizat echipa de la Hinwil pana in 2008. In plus, sursa citata sustine ca Pedro de la Rosa este favorit sa devina coechipierul talentatului japonez Kamui Kobayashi in sezonul 2010.

Via | Joe Saward

Taguri: Sauber, sponsor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru