Sauber: “Avem bugetul asigurat pentru acest sezon”

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.04.2010
Peter Sauber a dat asigurari ca echipa pe care o conduce are bugetul asiurat pentru acest sezon chiar si in absenta sponsorilor.

Peter Sauber a salvat echipa BMW-Sauber de la faliment la finalul sezonului precedent, obtinand in extremis un loc pe grila de start a sezonului 2010.

Principala problema a elvetienilor este absenta unui sponsor principal, iar rezultatele modeste din acest debut de sezon au facut cel putin dificila semnarea unui contract de publicitate. Cu toate acestea, Sauber a confirmat ca echipa are bugetul necesar pentru a ajunge la finalul sezonului, chiar daca aducerea unui sponsor pentru 2011 este esentiala pentru viitorul echipei.

“Cand am cumparat echipa la sfarsitul lunii noiembrie nu aveam niciun sponsor si niciun loc pe grila de start. Am intrat in acest proiect cu ochii deschisi. Monopostul era complet alb. Totusi, nu as fi putut prezice ca C29 va fi atat de departe de forma ideala".

"Bineinteles, era fantezist sa ne gandim ca putem recruta un sponsor major la startul sezonului. Totusi, suntem asigurati din punct de vedere financiar pentru acest sezon. Cautarea de sponsori vizeaza in principal sezonul 2011, dar asta nu inseamna ca nu incercam sa aducem sponsori in acest an”, a explicat Sauber.

Via | Autosport

Taguri: BMW-Sauber, Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru