Sauber dezminte speculaţiile: "Kobayashi rămâne cu noi!"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.12.2011
Sauber a negat oficial zvonurile din presa internaţională potrivit cărora intenţionează să-l înlocuiască pe Kamui Kobayashi cu Jules Bianchi.

Mai multe publicaţii din Elveţia şi Franţa au relatat luni dimineaţă că Sauber analizează oportunitatea de a-l înlocui pe Kamui Kobayashi cu Jules Bianchi, pilotul de rezervă al celor de la Ferrari şi membru în Academia de Piloţi a Scuderiei.

Informaţiile se bazau parţial şi pe legăturile din ce în ce mai strânse dintre Ferrari şi Sauber, mai ales că echipa de la Hinwill foloseşte de doi ani motoarele Scuderiei.

Totuşi, informaţiile au fost dezminţite categoric de Sauber prin intermediul contului de pe reţeaua de socializare Twitter. "Din păcate, cineva a publicat lucruri lipsite de sens despre Kamui Kobayashi, care ar părăsi echipa noastră. O tâmpenie. Suntem foarte ataşaţi de el, rămâne cu noi!", au precizat oficialii Sauber.

Kamui Kobayashi a fost confirmat la Sauber pentru sezonul 2012 încă din vara acestui an, alături de coechipierul său Sergio Perez.

Via | Sauber

Comentarii (1)

  • AndreiF1
    @Sauber
    Considerand ca Sauber a folosit motoarele Ferrari timp de 10 ani... evident ca este o stransa legatura intre ei si cei de la Ferrari.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru