Sauber exclude concedierea prematură a lui Gutierrez

de Daniel Popescu
Luni, 06.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peter Sauber a dezminţit speculaţiile potrivit cărora Esteban Gutierrez va fi concediat din cauza rezultatelor slabe. În schimb, echipa pregăteşte o nouă aripa spate pentru Spania.

Esential 0 este numarul de puncte castigate de Esteban Gutierrez in acest sezon
Sauber a avut parte de un debut modest de sezon în care a obţinut doar cinci puncte în clasamentul constructorilor prin Nico Hulkenberg, în timp ce debutantul Esteban Gutierrez nu a terminat niciodată în primii 10.

Mexicanul se confruntă cu critici mai ales din cauza greşelilor repetate de pilotaj, iar presa internaţională a speculat că Sauber l-ar putea concedia, însă informaţiile au fost negate de proprietarul Peter Sauber.

"Gutierrez a avut un start dificil din cauza căruia au rezultat unele reacţii critice în presă. Evident că nu suntem mulţumiţi de rezultatele sale de până acum, şi nici el nu este. Dar după numai patru curse acest lucru nu ne determină să discutăm despre piloţi. Gutierrez are tot sprijinul echipei pentru a putea converti talentul în rezultate. Nu l-am sprijinit degeaba ani de zile", a declarat elveţianul pentru publicaţia Blick.

În schimb, Sauber se concentrează pe îmbunătăţirea monopostului C32, care are deficienţe în special cu stabilitatea părţii din spate.

Astfel, echipa va introduce la Marele Premiu al Spaniei un upgrade semnificativ care include o nouă aripă spate pentru remedierea acestor probleme, scopul fiind o clare în puncte cu ambele monoposturi.

"Avem câteva update-uri aerodinamice, inclusiv o aripă spate modificată, pe care le vom evalua în antrenamentele de vineri. Calificările sunt foarte importante în Spania, întrucât depăşirile pot fi dificile în cursă. Obiectivul nostru pentru cursă este să terminăm cu ambele monoposturi în puncte", a precizat Tom McCullough, şeful inginerilor de cursa de la Sauber.

Via Motorsport, Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru