Sauber: "Heidfeld nu are locul asigurat pentru 2011"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.09.2010
Peter Sauber a dezvăluit că Nick Heidfeld nu are locul asigurat la BMW-Sauber în sezonul 2011, deşi a revenit la echipă pentru ultimele cinci curse ale anului.

BMW-Sauber s-a despărţit recent de Pedro de la Rosa şi l-a readus la echipă pe veteranul Nick Heidfeld pentru ultimele cinci curse ale acestui sezon, însă germanul nu a semnat niciun contract pentru anul viitor.

Declaraţia îi aparţine proprietarului Peter Sauber, care susţine că orice se poate întâmpla în pauza de iarnă dintre cele două sezoane. "Nu doresc să vorbesc despre situaţia piloţilor pentru anul viitor. În acest moment ne concentrăm să muncim cu Heidfeld", a declarat elveţianul.

Informaţia a fost confirmată şi de Heidfeld, care a admis că înţelegerea valabilă pentru finalul acestui sezon nu are nicio legătură cu ceea ce se va întâmpla în sezonul 2011 al Formulei 1. "Nu cred că asta ne va ajuta în negocierile pentru sezonul 2011. Ambele părţi sunt deschise la discuţii şi există şi alte părţi interesate", a declarat el pentru agenţia de presă SID.

BMW-Sauber a confirmat că unul dintre piloţii care vor concura pentru echipa în sezonul următor este Kamui Kobayashi, menţionând că numele coechipierului său va fi publicat spre finalul acestui an.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru