Sauber i-a cedat 33% din acţiunile echipei CEO-ului Monisha Kaltenborn

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.05.2012
Peter Sauber a anunţat oficial că i-a cedat o treime din acţiunile echipei CEO-ului Monisha Kaltenborn, pe care a anunţat-o anterior drept urmaşa să la conducerea echipei.

Peter Sauber a făcut miercuri un nou pas în amplul proiect de a ceda conducerea echipei Sauber până la sfârşitul anului viitor.

Elveţianul în vârstă de 68 de ani a anunţat oficial că i-a cedat CEO-ului Monisha Kaltenborn un pachet de 33% din acţiuni, în timp ce restul acţiunilor au rămas în posesia sa. El şi-a justificat decizia prin munca pe care indianca a depus-o în cadrul echipei după retragerea constructorului BMW din Formula 1 la sfârşitul anului 2009.

"Când BMW s-a retras din Formula 1 în 2009, Monisha a jucat un rol instrumental în supravieţuirea echipei şi de atunci a muncit incredibil în calitate de CEO. Transferul unei treimi din acţiuni către ea reprezintă un pas important pentru mine în oferirea continuităţii."

"Dorinţa mea este să mă asigur că echipa va continua să fie condusă aşa cum vreau pe termen lung. Monisha Kaltenborn şi fiul meu Alex, care s-a alăturat echipei ca director de marketing în 2010 şi care ulterior a devenit membru al consiliului de conducere, împărtăşesc acest obiectiv.

Înseamnă că putem oferi angajaţilor noştri un viitor pozitiv", a declarat el.

Kaltenborn are 41 de ani şi a fost numită în funcţia de CEO al echipei Sauber în 2010. Peter Sauber a confirmat cu numai o lună în urmă că Monisha Kaltenborn va fi succesoarea lui la conducerea echipei în momentul în care se va retrage din Formula 1. Elveţianul susţine că va face acest pas înainte de 70 de ani, vârstă pe care o va împlini în octombrie 2013.

Via | Sauber

Comentarii (2)

  • sauber
    bravo ei
    2 0
  • alonso
    sauber
    bravo ei daca o stie carte asta e
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru