Sauber, interesata de Vitaly Petrov pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.12.2009
Sauber este interesata de serviciile lui Vitaly Petrov pentru sezonul urmator, acesta putand deveni astfel primul pilot rus din istoria Formulei 1.

La scurt timp dupa ce a preluat echipa de la BMW, Peter Sauber a inceput campania pentru stabilirea liniei de piloti pentru sezonul urmator.

Chiar daca situatia este complicata de faptul ca echipa nu are inca locul asigurat pe grila de start, Sauber poarta deja negocieri cu piloti precum Pedro de la Rosa, Jarno Trulli, Heikki Kovalainen sau Kamui Kobayashi.

Totusi, favoriti par sa fie in acest moment Vitaly Petrov si Nick Heidfeld. Petrov are sansa de a deveni primul pilot de nationalitate rusa din Formula 1, Sauber fiind atras de piata de desfasacere din tara sa.

"Daca semnam cu Petrov, piata din Rusia se va deschide pentru noi in 2011. Merita sa reflectam asupra acestui lucru. De asemenea, exista piloti experimentati ca Heidfeld, Trulli si de la Rosa care sunt aproape", a declarat elvetianul pentru publicatia germana Schweitzer Fernschen.

Petrov a terminat pe locul 2 sezonul de GP2 in spatele lui Nico Hulkenberg, cel care a fost promovat ca pilot titular la Williams in 2010.

Pe de alta parte, Heidfeld a dezvaluit ca negociaza cu mai multe echipe in prezent, adaugand ca un loc la Mercedes GP reprezinta visul oricaui pilot.

"Sunt in discutii promitatoare cu mai multe echipe si sunt increzator ca voi pilota pentru o echipa competitiva in sezonul urmator", a precizat germanul pentru agentia de presa DPA.

Via | The Guardian | Monsters and Critics

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru