Sauber lansează noul monopost pentru 2011 în 31 ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.12.2010
Sauber F1 Team a anunţat că va lansa monopostul C30 pentru sezonul 2011 în 31 ianuarie pe circuitul de la Valencia.

Sauber F1 Team a devenit prima echipă care confirmă data de lansare pentru monopostul cu care va concura în sezonul următor al Formulei 1.

Botezat C30, monopostul cu care elveţienii speră să înregistreze progrese comparativ cu acest an va fi prezentat oficial în 31 ianuarie pe circuitul de la Valencia, cu numai o zi înainte de începerea primei sesiuni de teste, programată pe acelaşi circuit.

După prezentarea oficială în faţa reprezentanţilor presei, echipa va realiza o sesiune de filmare pe circuit în scopuri publicitare. Sauber F1 Team a confirmat deja linia de piloţi pentru anul viitor, aceasta urmând să fie formată din japonezul Kamui Kobayashi şi mexicanul Sergio Perez.

Întrucât 31 ianuarie precede prima sesiune de teste, este foarte posibil ca mai multe echipe din al doilea eşalon valoric să folosească această zi pentru lansarea noilor monoposturi.

Via | Sauber Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru