Sauber neagă înlocuirea piloţilor în timpul sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 15.05.2010
Peter Sauber a negat că Pedro de la Rosa sau Kamui Kobayashi şi-ar putea pierde locul în echipă din cauza rezultatelor modeste înregistrate în acest an.

Presa internaţională a speculat recent ca BMW-Sauber este decisă să modifice componenţa liniei de piloţi în plin sezon competiţional, din cauza lipsei acute de rezultate şi sponsori.

Informaţia a fost însă negată de Peter Sauber, proprietarul echipei sugerând că performanţele modeste ale celor doi piloţi au drept cauză principală lipsa de competivitate a monopostului C29.

"Nu înţeleg de ce aceste zvonuri se repetă insistent. În Marele Premiu al Spaniei am reuşit pentru prima oară să le oferim piloţior un monopost competitiv, ceea ce este foarte important pentru încrederea lor. Cred că în Spania am făcut un progres semnificativ şi doi paşi înainte, ceea ce era necesar", a declarat elveţianul pentru agenţia de presă EFE.

BMW-Sauber este una dintre marile dezamăgiri ale sezonului 2010, fiind singura dintre cele 9 echipe tradiţionale care nu a câştigat niciun punct în primele cinci curse ale anului.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru