Sauber nu crede că va avea probleme de supraîncălzire a radiatoarelor

de Daniel Popescu
Joi, 14.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peter Sauber a exclus speculaţiile potrivit cărora noul monopost ar putea avea probleme de supraîncălzire în climatul din Malaysia din cauza noii configuraţii pentru radiatoare.

Sauber a luat prin surprindere Formula 1 prin îngustarea dramatică a plăcilor exterioare ale caroseriei din partea din spate a noului monopost C32.

Noul design a presupus îngustarea radiatoarelor, lucru care a condus la ipoteza că răcirea componentelor ar putea deveni problematică în curse precum cea de la Sepang, din cauza căldurii şi a umidităţii excesive din Malaysia. Proprietarul Peter Sauber a exclus însă o astfel de ipoteză şi susţine că nu vor exista probleme din acest punct de vedere.

"Nu am avut nici cea mai mică problemă cu sistemul de răcire. Valorile au fost suficient de bune pentru a le extrapola pentru temperaturi de 35 de grade. Ideea este că sistemul de răcire va funcţiona bine în Malaysia", a declarat el pentru publicaţia elveţiană Motorsport Aktuell.

Urmareste Automarket
Sauber va avea la dispoziţie ceea ce pare să fie un monopost competitiv, însă marele semn de întrebare planează asupra performanţelor pe care le poate obţine debutantul Esteban Gutierrez.
Sauber speră ca mexicanul să confirme încrederea acordată şi să se ridice la nivelul coechipierului său mai experimentat, Nico Hulkenberg.

"Anul trecut nu am fost pe deplin mulţumiţi de performanţele sale din GP2. Uneori am fost chiar dezamăgiţi şi nu ştiam exact la ce să ne aşteptăm din partea lui. Sigur că aş prefera să fie la nivelul lui Hulkenberg de la bun-inceput", a mai precizat el.

Via Motorsport, Motorsport

Comentarii (2)

  • mirel_f1
    Sauber a ancercat marea cu degetul cum se spune pozte ca a facut bine adoptind noul design al monopostului angustind placile exterioare mixand pe aerodinamica masini poate va da rezultate pozitive .iardaca nu se supra ancalzeste se pare k monopostul sauber ar avea de castigat ceva sutimii,secunde poate ramane de vazut
    0 4
  • Pentru banuti,bei Grigore aiazma !!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru