Sauber: "Rezultatele din acest sezon sunt inacceptabile"

de Daniel Popescu
Vineri, 18.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber a admis că rezultatele modeste înregistrate în acest an, când nu a obţinut niciun punct în noua curse, sunt inacceptabile.

Pentru mine este inacceptabil. Nu sunt mulţumită de performanţele echipei.

Monisha Kaltenborn
Sefa Sauber
Sauber traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din întreaga sa instorie şi este una dintre cele numai două echipe care nu a obţinut încă niciun punct în sezonul 2014 al Formulei 1.

Monisha Kaltenborn, şefa echipa elveţiane, a admis în paddock-ul circuitului de la Hockenheim că rezultatele înregistrate în primele noua curse sunt inacceptabile.

"În istoria noastră, nu am fost niciodată într-o situaţie atât de proastă. Pentru mine este inacceptabil. Nu sunt mulţumită de performanţele echipei", a declarat indiancă.

Afirmaţiile sale vin în contextul în care presa internaţională a lansat speculaţii că Sauber şi-ar putea schimba linia de piloţi chiar în timpul acestui sezon. Principala ipoteză este că Adrian Sutil ar putea ajunge la Caterham în locul lui Kamui Kobayashi, după ce anterior s-a speculat că japonezul ar putea fi înlocuit de Carlos Sainz Jr.

Ipoteza nu are însă şanse mari să se adeverească, întrucât Sutil nu dispune de un buget semnificativ din partea sponsorilor.

Cel mai bun rezultat înregistrat de Sauber în acest sezon este un loc 11 în Marele Premiu al Australiei prin Sutil.

Via Motorsport

Comentarii (2)

  • Chiar ca foarte slabi nici macar la nivelul lotus care si pentru ei rezultatele din acest sezon sunt inacceptabile dar macar ei au obtinut putine puncte(cred ca doar 7) si s-ar putea sa o tina asa tot sezonul.Pana si cei de la caterham spun ca vor adauga monopostului niste ubgrade-uri si in belgia se vor clasa in top 10.Toata lumea are dreptul sa viseze dar nu se stie ce vor face noi propietari din partea mea chia le doresc sa se intample asa pt ca mi se pare ca merita acest lucru valabil si pt marussia
    0 1
  • Scuzatima pt sauber
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru