Sauber, satisfăcut de câştigarea primului punct în 2010

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.05.2010
Peter Sauber şi-a manifestat satisfacţia după ce BMW-Sauber a cucerit duminică primul punct în sezonul 2010.

BMW-Sauber a avut unul dintre cele mai proaste debuturi de sezon din istorie, în ciuda rezultatelor bune obţinute în testele din iarnă trecută.

Primul reviriment a fost consemnat în Spania, însă elvetienii au fost nevoiţi să aştepte până la Marele Premiu al Turciei din acest weekend pentru a-şi trece în palmares primul punct în 2010. Performanţa a fost obţinută de Kamui Kobayashi, în timp ce Pedro de la Rosa a încheiat pe locul 11.

"Privind în ansamblu la întregul weekend, este clar că am fost capabili să confirmăm trendul ascendent pe care l-am văzut la Barcelona. Bineînţeles că am avut noroc în cursă, dar am terminat cu ambele monoposturi şi în sfârşit am câştigat un bine-meritat punct", a declarat elveţianul.

Spre finalul cursei, de la Rosa s-a apropiat ameninţător de Kobayashi, însă spaniolul a confirmat ulterior ca a primit ordine din partea echipei să nu-şi atace coechipierul pentru a fi siguri de obţinerea punctului.

"Cu siguranţă la sfârşitul cursei aş fi putut să lupt dacă în faţa mea nu se afla coechipierul meu.

Echipa noastră avea nevoie cu disperare să termine cursa cu ambele maşini şi să câştige acest punct. Trebuie să fii atent când îţi asumi riscuri, iar acum nu era momentul să atac şi să risc să pierdem totul. Este mai bine că acest punct să rămână la noi decât să meargă la altcineva", a explicat spaniolul motvul pentru care a acceptat să nu-l atace pe Kobayashi.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru