Sauber va afişa pe monopost un mesaj pentru Japonia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.03.2011
În cursa din Australia, Sauber va afişa pe monopost mesajul "Fie ca rugăciunile noastre să ajungă la oamenii din Japonia", ca sprijin pentru ţara afectată de cutremur.

Japonia este reprezentată în Formula 1 prin Kamui Kobayashi, unul dintre cei mai apreciaţi piloţi din competiţie pentru stilul său de pilotaj.

Japonezul a trecut prin momente dificile în urma cutremurului de nouă grade pe scara Richter şi, mai ales, a tsunami-ului care a lovit ţara sa în urmă cu câteva zile în urmă, motiv pentru care echipa sa a decis să-şi arate sprijinul prin intermediul unui mesaj care va fi afişat pe monopostul C30 în Marele Premiu al Australiei.

Mesajul va fi scris în limba japoneză şi va însemna "Fie ca rugăciunile noastre să ajungă la oamenii din Japonia". Peter Sauber, patronul echipei elveţiene, şi-a exprimat sprijinul pentru perioada dificilă pe care o traversează în prezent japonezii.

"Este dificil să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima emoţiile şi sentimentele, dar tăcerea înseamnă că nici măcar nu începem să ne imaginam cum să încercăm. Ne vine greu să credem ceea ce vedem. Gândurile noastre sunt cu oamenii din Japonia.

Sper să aibă puterea necesară pentru a trece peste aceste circumstanţe ale nenorocirii extreme", a precizat elveţianul în vârstă de 67 de ani.

Via | Sauber Motorsport

Comentarii (1)

  • janick
    Compasiune...
    ...pentru Kobayashi, pentru poporul japonez, atat de greu incercat!
    Succese depline!!
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru