Sauber va anunţa piloţii pentru 2013 până la finalul sezonului

de Daniel Popescu
Luni, 08.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber insistă că nu are motive să grăbească stabilirea liniei de piloţi pentru anul viitor, nici măcar după podiumul reuşit de Kamui Kobayashi la Suzuka.

Sauber este una dintre numeroasele echipe care nu şi-a stabilit încă linia de piloţi pentru sezonul 2013, situaţia fiind complicată de plecarea lui Sergio Perez la McLaren.

Cel de-al doilea pilot al echipei, Kamui Kobayashi, tocmai a obţinut la Suzuka primul podium din carieră, însă CEO-ul Monisha Kaltenborn afirmă că acest lucru nu îl apropie pe japonez de semnarea unui nou contract. Aceasta afirmă că linia de piloţi va fi stabilită până la finalul sezonului, însă evită să menţioneze numele candidaţilor.

"Încă dinaintea cursei am spus că nu vrem să punem presiune doar pe această cursă şi pe performanţa lui Kobayashi de aici. Cred că îl cunoaştem foarte bine şi îi ştim calităţile. A avut o influenţă majoră în dezvoltarea acestui monopost, aşa că putem judeca şi aceste aspecte, iar acest podium este frumos pentru el pentru că în sfârşit a reuşit şi îl merită. Sigur că ne-am uitat după piloţi şi am evaluat asta intern, dar nu ne grăbim să luăm o decizie şi încă mai avem timp în acest sezon", a precizat ea.

Urmareste Automarket
Presa internaţională speculează de mai multe săptămâni că unul dintre locuri a fost deja acontat de Jaime Alguersuari, fostul pilot al Scuderiei Toro Rosso care în prezent este pilot de teste pentru Pirelli.
Publicaţia elveţiană Blick a afirmat la sfârşitul săptămânii trecute că Nico Hulkenberg are cele mai mari şanse să obţină al doilea loc, în cazul în care nu-l va înlocui pe Felipe Massa la Ferrari.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru