Sauber va anunţa un sponsor comun cu clubul de fotbal Chelsea

de Daniel Popescu
Marti, 13.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber va avea de anul viitor un sponsor comun Chelsea, clubul britanic de fotbal cu care a încheiat un parteneriat la începutul acestui an.

Sauber a semnat în luna aprilie a acestui an un parteneriat inedit cu clubul englez de fotbal Chelsea, prin care cele două echipe se promovează reciproc pe monoposturile C31 şi pe stadionul Stamford Bridge din Londra.

Sauber este însă pe punctul de a obţine un nou sponsor pentru sezonul 2013 care va sprijini financiar şi echipa britanică de fotbal, potrivit unei declaraţii făcute de Ron Gourlay, directorul executiv al celor de la Chelsea.

"Primul acord comercial comun va fi anunţat în peste două luni. Foarte curând veţi vedea rezultatele acestui parteneriat", a declarat el pentru publicaţia britanică Daily Mail.

Urmareste Automarket
Oficialul lui Chelsea nu a dezvăluit care este compania care va sponsoriza cele două echipe, însă noul contract ar putea reprezenta o gură de oxigen pentru Sauber, echipă care mizează în prezent pe un singur sponsor major, grupul mexican de telecomunicaţii Telmex patronat de omul de afaceri Carlos Slim.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru