Sauber va introduce o versiune scurtă a nasului pentru monopost în Singapore

de Daniel Popescu
Miercuri, 16.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber pregăteşte un update aerodinamic major pentru Marele Premiu din Singapore care include şi o versiune scurtă a nasului, potrivit presei elveţiene.

Obiectivul nostru este să obţinem maximum din această inovaţie.

Marcus Ericsson
Pilot Sauber
Sauber nu a introdus îmbunătăţiri semnificative pe monopost pe parcursul acestui sezon, întrucât are parte de un buget limitat, care în mare parte este folosit pentru cumpărarea unităţilor de propulsie furnizate de Ferrari.

Totuşi, Marele Premiu al statului Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni va marca introducerea unui update aerodinamic major, despre care inginerii echipei nu au oferit informaţii detaliate. Publicaţia elveţiană Blick susţine însă că printre noutăţile pregătite se număra inclusiv un nas scurt pentru monopost.

"Obiectivul nostru este să obţinem maximum din această inovaţie", a declarat Marcus Ericsson, unul dintre piloţii echipei.

De asemenea, Sauber încearcă să obţină cât mai repede şi noul motor îmbunătăţit de Ferrari cu ocazia Marelui Premiu al Italiei.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru