Sauber negociază cu Ferrari să primească rapid noul motor îmbunătăţit

de Daniel Popescu
Luni, 14.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber este în discuţii cu Ferrari să primească până la finalul sezonului noul motor îmbunătăţit introdus de Ferrari la Monza.

Esential 8 este locul ocupat de Sauber in clasamentul constructorilor
7 puncte este avansul celor de la Sauber in fata rivalilor de la Mclaren
10 puncte trebuie sa recupereze Sauber pentru a ajunge Toro Rosso din urma
Ferrari a utilizat în Marele Premiu al Italiei trei jetoane pentru îmbunătăţirea motorului cu combustie din cadrul unităţii de propulsie cu care speră să se apropie mai mult de performanţele înregistrate de Mercedes.

Pentru moment, Scuderia este singura echipă care foloseşte noua unitate de propulsie, însă partenerii de la Sauber speră de asemenea să o primească până la finalul acestui sezon.

"Suntem în discuţii cu Ferrari cu privire la momentul în care vom primi următorul update. Cred că avem un nou boost pentru finalul sezonului", a declarat Monisha Kaltenborn, şefa echipei elveţiene.

Sauber va introduce un update aerodinamic semnificativ pentru monopost cu ocazia Marelui Premiu al statului Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni, însă Katenborn evită să facă predicţii cu privire la progresele pe care le poate înregistra echipa.

"Este prea speculativ să facem asta. Ştim ce vom aduce aici, dar nu ştim ce vor aduce ceilalţi. Aşa că trebuie să aşteptăm să vedem", a adăugat ea.

În prezent, Sauber ocupă locul opt în clasamentul constructorilor cu 25 de puncte şi are un avans de numai opt puncte în faţa celor de la McLaren. Echipa speră însă să surclaseze Toro Rosso până la finalul campaniei, întrucât are de recuperat un deficit de numai 10 puncte.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru