Sauber va renunta in 2010 la particula "BMW" din numele oficial

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 21.03.2010
BMW Sauber isi va schimba numele in 2010, urmand ca denumirea oficiala sa ramana, cel mai probabil, Sauber Motorsport.

Sauber a anuntat ca particula BMW din numele oficial al echipei va fi eliminata in cursul sezonului in curs, denumirea echipei urmand sa ramana Sauber Motorsport.

Dupa retragerea completa a celor de la BMW din Formula 1, cumparatorul echipei, Peter Sauber, a decis sa nu renunte la denumirea BMW Sauber deoarece aceasta reuseste sa aduca un plus important de imagine unei echipe practic noi. Astfel, desi logo-ul de pe masina care a concurat in prima etapa in Bahrain nu continea particula BMW, denumirea celebrului producator de masini de strada din Munchen a aparut inca pe nasul monopostului prezent pe circuitul Sakhir. In plus, denumirea oficiala inregistrata de FIA este BMW Sauber Ferrari, o alaturare de nume cel putin ciudata in peisajul Formulei 1.

"Numele nostru se va schimba la un moment dat pe parcursul acestui sezon", a declarat patronul si fondatorul echipei pentru britanicii de la Autocar.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru