Sauber va testa la Vairano cu Gutierrez

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.09.2011
Sauber va efectua un test aerodinamic în linie dreaptă pe circuitul de la Vairano, iar cel care va evalua monopostul va fi pilotul de rezervă Esteban Gutierrez.

Esteban Gutierrez va avea rara oportunitate de a se urca în cockpitul monopostului Sauber în calitate de pilot de rezervă.

Mexicanul, care va fi responsabil cu efectuarea unui test aerodinamic în linie dreaptă la sfârşitul acestei săptămâni pe circuitul Vairano din Italia, nu şi-a ascuns bucuria pentru şansa oferită de echipa sa.

"Sunt foarte recunoscător să fiu capabil să fac un astfel de test pentru echipă. Chiar dacă nu este un test obişnuit cu multe tururi şi munca la setări, îmi va oferi ceva experienţă pentru munca viitoare în cadrul echipei, iar eu voi învăţa puţin mai mult pentru viitorul meu", a declarat el.

Gutierrez nu a fost luat în calcul pentru inlocuirea conaţionalului său Sergio Perez după ce acesta a absentat timp de două Mari Premii în urma unui accident suferit în calificările de la Monaco. Atunci, Peter Sauber a ales să mizeze pe spaniolul Pedro de la Rosa, fostul pilot al echipei din sezonul precedent, datorită experienţei acestuia în Formula 1.

Via | Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru