Schumacher: "Accidentul a fost doar o neînţelegere a situaţiei"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.09.2011
Michael Schumacher susţine că accidentul din Singapore a fost provocat de o "neînţelegere" a modului în care se va apăra Sergio Perez de atacul său.

Michael Schumacher a fost protagonistul unui accident major în turul 28 al Marelui Premiu al statului Singapore, când l-a lovit din spate pe Sergio Perez.

În urma impactului, monopostul Mercedes GP a "decolat" de pe circuit şi s-a izbit în zidul de pe margine, fiind la un pas să-l lovească pe Nico Rosberg. Septuplul campion mondial a primit o mustrare scrisă din partea FIA pentru acest incident, însă pilotul susţine că a fost vorba de o simplă neînţelegere a situaţiei de pe circuit.

"A fost un final nefercit al cursei mele din Singapore şi evident sunt un pic dezamăgit. Aş spune că ceea ce s-a întâmplat a fost o neînţelegere între mine şi Sergio Perez. Voia să intre pe interior şi apoi a virat, nu mă aşteptam să facă asta atât de devreme şi prin urmare l-am lovit. Este probabil unul dintre acele incidente care arată mai impresionant din exterior decât din interior, pentru că sunt în regulă şi impactul nu a fost prea rău", a declarat el.

Pilotul echipei Sauber a putut continua cursa fără probleme şi a terminat pe locul 10, iar la final a evitat să-l atace pe Schumacher pentru producerea accidentului.

"Cred că Schumacher a fost prea optimist în ceea ce a încercat.

Este păcat că la final am pierdut un loc în faţa lui Felipe Massa, dar pneurile mele erau terminate şi nu m-am mai putut apăra", a precizat mexicanul.

 

Via | Mercedes GP | Sauber

Comentarii (9)

  • simpaticus
    ba schumi ba, cred ca ai alzheimer :)) :)) :))
    te-a doborat batranetea si nu mai stii ce sa inventezi, daca norocul tau in viata s-a numit ferrari acum vede toata lumea adevarata ta valoare de anti-non-talent, esti praf ca intotdeauna, pilotii valorosi nu au avut loc de tine datorita magariilor fia-ferrari cand tu participai singur cursa de cursa pt ca tu aveai o masina magarita si tot nu iti ajungea, iti mai dadea si barrichello locurile lui prin ordine de echipa, la mormoloci cu tine
    7 32
  • Interesant...
    O stire despre o greseala de-a lui Schumacher si nu sare nimeni sa-l "muste"? Unde a plecat gasca anti-Schumi?
    6 3
  • simpaticus
    esti prea imbecil pt lumea asta
    27 1
  • precizare
    Oarecum la ce a spus SIMPATICUS ar trebui sa am o reactie virulenta, dar nu am sa o am, pentru simplul fapt ca orice ar zice, el ramane la stadiul lui, iar Schumacher ramane cel care a rescris analele Formulei 1. Insa, am o sugestie pentru administratorul site-ului: cred ca toti cei care ne exprimam opiniile o facem cu limite, da, o usoara ironie cateodata, un dezacord total fata de alte lucruri, dar de fiecare data facute cu bun simt. Astfel, rog administratotul sa cenzureze astfel de comentarii, care nu sunt decat rabufniri idioate ale unor personaje... cred ca fiecare a inteles. Va multumesc.
    19 1
  • mihai-sebastian
    Ai dreptate in ceea ce spui.Aseara chiar mi-a parut rau ca am reactionat asa la comentariul unui astfel de om,insa mi se umpluse paharul.Trebuia sa ignor cele spuse "pentru simplul fapt ca orice ar zice, el ramane la stadiul lui, iar Schumacher ramane cel care a rescris analele Formulei 1. "
    15 1
  • Bogdan
    Dezamagire
    Am crezut ca pic de pe scaun cand am vazut duminca faza. Nu inteleg nici acum ce a vrut sa faca, cum a gandit faza aia, ce a vazut el ...
    Pacat, pentru ca mergea bine si avea sanse sa il depaseasca pe Rosberg.
    6 1
  • of, of, Perez, Perez
    S-a gandit si Perez asta cum sa inchida... jenant... nici el nu stie unde se afla pe pisat... a luat Perez o trasa de mers cu caruta nu cu F1...
    1 2
  • marius-81
    @mihai sebastian
    de ce crezi ca te-am invitat pe facebook? eu sunt "multumit" de moderarea de pe AM, asa ca...
    1 0
  • @marius_81
    da, multumesc de invitatie, am si onorat-o, dar din pacate nu apuc sa scriu pe Facebook, pentru ca in timpul zilei pana seara pe la 6-7 sunt la birou, unde Facebook-ul nu merge, la fel nici mail-ul de Yahoo. Astfel, chiar daca in timpul zilei citesc ce se intampla in lumea Formulei 1, si comentez pe Automarket, altfel nu pot. Iar seara cand ajung acasa... :D
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru