Schumacher: "Am fost competitiv pe ploaie în Singapore"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 25.09.2010
Michael Schumacher consideră că monopostul Mercedes GP este mai competitiv pe circuitul din Singapore dacă acesta este umed din cauza ploilor.

Prezent pentru prima oară în Singapore, Michael Schumacher a fost la un pas să ocupe în premieră prima poziţie în clasamentul unei sesiuni de antrenamente din acest sezon, terminând în cele din urmă pe locul 2 după ce a fost devansat de Mark Webber.

Ulterior, pilotul echipei Mercedes GP nu a reuşit să repete prestaţia şi în a doua sesiune, terminând doar pe locul 10. Germanul crede că rezultatul bun obţinut în prima sesiune se datorează faptului că circuitul a fost ud în urma ploilor care au căzut înainte de startul competiţiei.

"Având în vedere cum ne-am comportat pe uscat, se pare că suferim ceva mai mult comparativ cu prima sesiune. Când au fost condiţii mixte am fost foarte puternici. Lucrurile nu au decurs aşa cum aş fi vrut în a doua sesiune, dar a fost bine în prima", a declarat germanul reporterilor prezenţi în paddock-ul circuitului Marina Bay.

Deşi este unul dintre cei mai experimentaţi piloţi din istoria Formulei 1, Schumacher s-a confruntat pentru prima oară în carieră cu pilotajul pe timp de noapte, însă pilotul afirmă că nu a avut niciun fel de probleme de adaptare.

"A fost interesant şi m-am bucurat să pilotez aici.

A fost o premieră pentru mine în aceste condiţii şi pe acest circuit şi a fost distractiv. Există un sector care este puţin denivelat, dar în rest este foarte bine", a mai precizat el.

Schumacher a confirmat în acest weekend că nu are nicio intenţie să se retragă din activitate la sfârşitul acestui sezon.

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • Schumy fan 4 ever
    Hai Schumy! Iti tinem pumnii stransi!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru