Schumacher ar putea avea un rol in cadrul FIA

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.10.2009
Jean Todt nu a exclus posibilitatea ca Michael Schumacher sa aiba un rol activ in cadrul FIA, dupa ce francezul a devenit vineri noul presedinte al forului mondial.

Todt a castigat fara emotii alegerile pentru presedintia FIA, invingandu-l pe rivalul sau Ari Vatanen cu 135 de voturi la 49.

"Micul Napoleon" si-a format deja echipa de conducere, iar FIA a dezvaluit si lista membrilor din Consiliul Mondial, insa chiar si in aceste conditii Todt nu a exclus posibilitatea ca forul mondial sa beneficieze de serviciile lui Michael Schumacher, unul dintre cei mai importanti piloti din istoria Formulei 1.

"Schumacher este ca un fiu. Intotdeauna a existat un loc langa mine pentru el si intotdeauna va fi asa", a declarat francezul la scurt timp dupa ce a fost investit in noua functie.

Todt nu a oferit niciun fel de amanunte privind atributiile pe care le-ar putea avea Schumacher in cadrul FIA, insa situatia germanului este complicata de faptul ca septuplul campion mondial a semnat recent prelungirea contractului de consultant cu Scuderia Ferrari, noua intelegere urmand sa expire in 2012. In acest context, numirea lui Schumacher intr-o functie a FIA ar putea duce la un conflict de interese, in cazul in care germanul nu va renunta la contractul cu Ferrari.

Via | SportingLife

Taguri: FIA, Schumacher, Todt

Comentarii (2)

  • buna
    si mai spuneati ca Todt,nu are nici po legatura cu Ferrari!!!
    0 0
  • buna
    sa vedeti ce favorizata o sa fie Ferrari atat timp cat Jean Todt va fi presedinte al FIA....ce scutita de penalizari si amenzi o sa fie...cu el Ferrari va obtine ce vrea:|
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru