Schumacher are un nou manager incepand din 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.03.2010
Sabine Kehm este noul manager al lui Michael Schumacher incepand din acest sezon, potrivit unor informatii din presa germana.

Michael Schumacher a decis sa renunte la serviciile lui Willi Weber, germanul care a gestionat intreaga cariera a septuplului campion mondial.

Presa din tara sa natala sustine ca Schumacher a decis sa o nominalizeze in functia de manager pe Sabine Kehm, care este totodata si purtatorul sau de cuvant. Informatia nu a fost confirmata oficial de niciuna dintre partile implicate, insa este sustinuta de faptul ca Schumacher si-a negociat singur revenirea in Formula 1 la Mercedes GP.

Un alt campion mondial care a anuntat oficial ca isi va schimba managerul este Lewis Hamilton. Britanicul a intrerupt parteneriatul cu tatal sau, iar cariera sa va fi gestionata temporar de McLaren Mercedes. Chiar daca deocamdata nu a gasit un inlocuitor potrivit, presa britanica a lansat speculatia ca noul sau manager ar putea fi Mika Hakkinen, intrucat cei doi au o relatie amicala foarte buna.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru