Senna admite că este dificil să rămână în F1 în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 14.12.2010
Bruno Senna a recunoscut că este dificil să găsească un loc pe grila de start a sezonului 2011, oportunităţile sale fiind drastic limitate.

Pe lângă prezenţa a patru campioni mondiali pe grila de start, sezonul 2010 a beneficiat şi de revenirea numelui Senna în competiţie prin intermediul lui Bruno Senna, nepotul regretatului campion mondial brazilian care şi-a pierdut viaţa în 1994.

Totuşi, Bruno Senna nu a reuşit să iasă în evidenţă din cauza performantelor modeste ale monopostului Hispania Racing, iar în prezent îi este dificil să găsească un loc la una dintre puţinele echipe care nu şi-au completat încă liniile de piloţi.

"Sezonul a fost dificil şi nu am fost capabil să demonstrez ce pot să fac. Nu există nimic clar. Încă negociez cu echipele care au locuri libere, dar nu este uşor să găsesc un loc", a declarat brazilianul.

În prezent, singurele opţiuni realiste ale lui Senna sunt Virgin Racing şi Hispania Racing, echipă pentru care a pilotat în 2010, întrucât Renault îl va păstra cel mai probabil pe Vitaly Petrov, iar Force India va alege între Vitantonio Liuzzi şi Paul di Resta.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru