Senna admite că viitorul său în Formula 1 este incert

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.08.2010
Bruno Senna a recunoscut că nu are nicio garanţie că va concura în Formula 1 şi în sezonul viitor, însă speră să rămână în competiţie pe termen lung.

Bruno Senna a debutat în Formula 1 în acest sezon pentru debutanţii de la Hispania Racing, echipă care a devenit rapid cea mai slabă din campionat.

Din cauza performantelor modeste ale monopostului său, brazilianul a fost în imposibilitatea de a-şi demonstra calităţile moştenite de la unchiul său Ayrton Senna, motiv pentru care admite ca în prezent nu are locul asigurat pentru sezonul viitor. Totuşi, el speră ca lucrurile să se clarifice în perioada următoare, odată cu apropierea finalului de sezon.

"Sper că şansa de a continua în F1 este de 100%, dar din păcate este imposibil să spun asta. Înainte de 2009, părea că am o şansă bună să pilotez pentru Honda (n.r - înainte ca japonezii să se retragă din competiţie), dar până la urmă nu s-a întâmplat nimic. În Formula 1 previziunile nu funcţionează, singurul lucru cert este contractul semnat.Întotdeauna există discuţii, dar nimic oficial".

"Puţine echipe au garanţia că vor fi pe grila de start (n.r - în 2011), aşa că nu este o perioadă uşoară în F1.

Cel mai bun lucru ar fi să aleg pur şi simplu echipa, pentru că vreau să rămân aici pentru mulţi ani. Dar trebuie să mă asigur că voi fi în F1 anul viitor, cu această echipă sau cu alta", a declarat brazilianul.

Senna a admis că este debusolat de lipsa de competitivitate a monopostului Hispania, însă crede că experienţa acumulată în primul sau sezon în Formula 1 îl va ajuta pe parcursul carierei sale.

"Nu este o dezamăgire, trebuie să accept dificultăţile. Este un an de oportunităţi şi este din ce în ce mai greu să ajungi în Formula 1. Chiar dacă nu am un monopost competitiv, sunt aici. A fost o experienţă de învăţare grozavă", a mai precizat el.

Via | GMM

Comentarii (2)

  • bravo Senna!
    2 0
  • Cu siguranta ar trebui sa fie sustinut. Poate, poate il va ajunge pe unchiul sau.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru