Senna mizează pe repetarea performanţei din Ungaria

de Daniel Popescu
Miercuri, 29.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bruno Senna speră să continue formă bună începută la Hungaroring şi să câştige puncte importante pentru Williams printr-o calificare în Q3.

Bruno Senna a obţinut în Marele Premiu al Ungariei una dintre cele mai bune performanţe din acest sezon, reuşind să ocupe locul şapte în cursă după ce a obţinut în premieră accesul în ultima parte a calificărilor.

Brazilianul speră să continue în acest ritm şi la reluarea sezonului la Spa-Franciorchamps, mai ales că acesta este unul dintre circuitele sale preferate.

"Am avut o perioadă bună şi am obţinut un rezultat important în Ungaria, aşa că aştept cu nerăbdare să continuăm în acelaşi ritm. Spa este unul dintre circuitele mele preferate şi am concurat anul trecut aici cu pneurile Pirelli, aşa că aceste cunoştinţe mă vor ajuta acum. Calificările vor fi importante şi vreau să pătrund în Q3 aşa cum am făcut şi în ultima cursă, iar apoi sper să câştig puncte bune pentru echipă", a declarat pilotul echipei Williams.

Urmareste Automarket
Coechipierul său Pastor Maldonado revine în acţiune după o perioadă mai puţin prolifică.
Venezueleanul nu a mai câştigat niciun punct după victoria surprinzătoare obţinută în luna mai în Marele Premiu al Spaniei, însă speră ca rezultatele sale să se îmbunătăţească semnificativ la Spa-Francorchamps.

"Spa este un circuit foarte special pentru mine pentru că am avut mult succes acolo în trecut şi îmi place configuraţia. Circuitul are multă istorie, aşa că este o cursă în care vrei să te descurci bine. De asemenea, va fi interesant să vedem performantele celorlalte echipe şi să aflăm ce progrese au făcut. Aştept cu nerăbdare să revin după pauză de vară, sper să continuăm progresele de până acum din acest sezon şi să avem rezultate bune în a doua jumătate a anului", a precizat el.

Via Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru