Senna nu va concura in GP2 in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Bruno Senna a anuntat ca nu va pilota in competita GP2 in sezonul 2009, intrucat prefera sa-si puna sperantele intr-un loc la Toro Rosso sau Honda Racing.

Potrivit unor informatii prezentate in premiera de publicatia britanica Autosport, vicecampionul GP2 de anul trecut, Bruno Senna, a anuntat echipa iSport ca nu doreste sa piloteze in aceasta competitie si in 2009.

Motivul este legat de faptul ca brazilianul in varsta de 24 de ani spera sa obtina un loc de pilot titular in Formula 1. Singurele echipe care nu si-au anuntat inca liniile de piloti pentru 2009 sunt Toro Rosso, care are un singur loc disponibil, si Honda racing, care este in cautarea unui cumparator.

Toro Rosso l-a confirmat deja la echipa pe Sebastien Buemi, in timp ce pentru al doilea loc se lupta Sebastien Bourdais si Takuma Sato.

Senna pare sa aiba sanse mai mari sa piloteze pentru Honda Racing, insa numai in cazul in care japonezii isi vor rezolva situatia financiara prin gasirea unui cumparator. Jenson Button si-a reafirmat sprijinul pentru echipa, in timp ce Rubens Barrichello si-ar putea agata casca in cui, lasandu-i cale libera lui Senna.

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Bruno
    Baiatul asta este plictisitor. Daca era nu stiu ce mare talent intelegeam. Daca pana acum nu a impresionat pe nimeni altfel era de mult in Formula 1. Ceva ma face sa cred ca mai multe este disperat decat talentat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru