Sergio Perez și-a prelungit contractul cu Red Bull Racing până în 2024

de Alexandru Monenciu
Marti, 31.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mexicanul Sergio Perez rămâne la Red Bull Racing până în 2024. Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco.

Sergio Perez a venit la Red Bull Racing în 2021, în locul lui Alex Albon. De atunci, a avut performanțe notabile la echipa austriacă, mai ales în ultima etapă din sezon atunci când l-a "încurcat" pe Lewis Hamilton, iar la final Max Verstappen și-a adjudecat titlul de campion mondial la piloți.

Weekend-ul trecut, Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, iar jurnaliștii vorbeau deja despre o prelungire a contractului. Acum, totul a devenit oficial.

Mexicanul rămâne, așadar, la Red Bull Racing până în 2024. Aici îl va avea în continuare coechiper pe Max Verstappen.

via Formula 1

Comentarii (15)

  • Christian Horner
    Perez și Verstappen au aceeași șansă de a câștiga titlul.
    Nu contează pentru noi care dintre cei doi este campion mondial in 2022.
    Desigur, clasamentul constructorilor este extrem de important, dar fie că este vorba de Max sau Checo, ambii sunt piloți Red Bull, amândoi au aceeași șansă la titlul pilotilor.
    8 1
  • Ave Cezar
    Pentru Perez este fff bine acum dupa inceputul de an si pentru ca
    masina RB18 se potriveste mai bine pe stilul sau de pilotaj incep sa cred ca si pentru Red Bull este o afacere buna.
    Realistic vorbind nu are nici o sansa la titlul mondial.
    Horner spune ceva dar gandeste altceva.
    Max este pilotul mai bun din toate punctele de vedere, pentru fanii Ferrari sperante mari la inceput apoi mai mici pana la urma
    vorba aia: de doi bani speranta
    13 1
  • Asta până la proba contrarie. Vom trăi și vom vedea. Eu nu cred declarațiile care se fac la semnarea contractelor!
    8 3
  • Scrooge
    @ > .....da...dar pe principiul sa fie bine sa nu fie rau....mai bine semnezi decat sa nu semnezi.
    6 1
  • Sergio Perez
    De la anul intru in clubul celor opt cifre. Pe merit.
    10 000 000 $.
    2 1
  • Binotto (Motorsport) : Ferrari F1 mistakes will make us stronger.
    Nu băi Binotto, greșelile nu vă vor face mai puternici, greșelile voastre vă vor pierde campionatul la constructori, cred eu 50% pierdut deja, greșelile voastre îi vor pierde campionatul la piloți celui care alături de Verstappen, sunt cei mai buni, de departe, piloți din grilă ! Fără greșelile voastre, Leclerc ar fi avut 36 puncte în fața lui Verstappen, nu nouă în spatele lui ! Și asta doar în ultimele două curse ! Mă îngrozesc la gândul a ce urmează ...
    2 12
  • STOP halucinației.
    Ştirea este despre Sergio Perez.
    8 1
  • Comentariile sunt despre F1. Ce poți comenta despre semnarea contractului unui pilot 2 indiferent de echipă? Sunt alte teme mai importante și de actualitate în F1. Da am luat la cunoștință, ne bucurăm pentru el și gata. Binotto halucinează, cum să te facă o ratare de acest fel mai puternic? Probabil e masochist dar în acest caz ce caută-n fruntea echipei Ferrari? Mare personalitate și ăsta e bun de pus ministru!
    2 6
  • Pe de-o parte înțeleg ce vrei să zici dar nu "catastrofa" și tu precum Costel! Încearcă numai să-ți aduci aminte că "omul din greșeli învață" și "ce nu te omoară te face mai puternic"!
    2 2
  • Ai dreptate dar se adună greșelile. Uni învață și din greșelile altora, alții nici din greșelile lor. Gata să trecem la următoarea cursă, nu facem noi ordine în F1 și FIA. Sper să fie spectaculoasă dar fără ploaie.
    2 1
  • cotofana
    Vrajeala cu aceeasi sansa la titlu. La Monaco tot clanul Verstappen a sarit in sus ca a fost favorizat Checo in detrimentul marelui campion...ca sa vezi cat de fair play sunt ei
    4 2
  • Max Verstappen
    Consider că Perez este un adevărat rival în campionat, dar insist, relația mea cu Perez nu va fi afectată.
    De ce s-ar schimba asta?
    Lucrăm foarte bine ca echipă.

    Întotdeauna încercăm să optimizăm mașina și să lucrăm pentru echipă.
    Checo și cu mine putem accepta când unul face o treabă bună iar celalalt face o treabă si mai bună, cred că asta este foarte important pentru că așa ajungem sa ne respectam unul pe celălalt, cel mai bun sa castige la sfarsit, nu?
    Desigur, încercăm să facem tot ce putem pe pistă, dar ne respectăm foarte mult și încercăm să înscriem cele mai multe puncte posibile în fiecare weekend pentru echipă.
    2 2
  • Checo Perez
    Amigos,
    Am fost la o petrecere proastă -dupa victoria din Monaco- pe care nu am știut să o controlez la înălțimea persoanei care sunt, dar a fost doar atât, o petrecere foarte proastă.
    Oamenii apropiați îmi cunosc valorile și tipul de persoană care sunt. Am văzut videoclipurile care au circulat despre mine și îmi asum responsabilitatea pentru asta.
    Pentru cei care mă întreabă, suntem mai uniți ca niciodată, eu și soția mea. Și pentru cei care vor doar să ne rănească, vă doresc numai bine.
    Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea voastră și îmi cer scuze tuturor oamenilor care mă iubesc pentru că acele videoclipuri nu mă reprezintă, deloc.
    Mulțumesc.
    2 1
  • Will Wood
    Poate Perez să câștige două curse la rând, pe o pistă pe care excelează?
    În plus, va evita Formula 1 repetarea problemelor cu anvelopele care au stricat cursa de anul trecut? Iată cele mai importante puncte de discuție pentru weekendul care urmează.

    Se va aseza Perez ferm în lupta pentru titlu?
    Perez are amintiri frumoase despre Baku, după ce a asigurat un podium pentru Force India în jurul circuitului stradal în 2018 și și-a revendicat a doua victorie din carieră în Azerbaidjan anul trecut, după perforația pneului pentru coechipierul Max Verstappen. Baku a văzut cea mai puternică prezentare a lui Perez după ce s-a alăturat lui Red Bull la începutul anului 2021, a profitat la maximum de un start puternic pentru a ajunge pe locul al patrulea, depășindu-l pe Charles Leclerc și apoi depășindu-l pe Lewis Hamilton în ciclul de oprire la boxe pentru a alerga al doilea în spatele lui Verstappen.
    Deși Perez s-a luptat în multe momente în primul său an cu Red Bull pentru a păstra legătura cu ritmul de competiție al lui Verstappen în campionat, 2022 a fost o poveste complet diferită.
    În timp ce Verstappen a fost în mod clar cel mai performant pilot de-a lungul sezonului până acum, Perez a fost mult mai aproape de colegul său de echipă și se află cu doar 15 puncte înapoi în campionatul piloților după ce l-a învins pe el și pe ambii Ferrari la victorie ultima dată. în Monaco.
    Un decalaj care ar putea fi mai subțire dacă Red Bull nu i-ar fi impus ordine de mai multe ori în timpul Marelui Premiu al Spaniei.
    Perez ar putea avea nevoie să acumuleze mai multe dovezi înainte ca acreditările sale ca potențial candidat la campionat să nu mai fie puse sub semnul întrebării, dar cel mai bun mod pentru el de a face asta va fi printr-un alt weekend puternic în Azerbaidjan.
    Dacă are unul, atunci Perez ar putea face din lupta pentru campionatul mondial din acest an un concurs în trei.
    4 2
  • Daniel Popescu
    2022 Azerbaijan Grand Prix FP1

    1 Sergio Perez Red Bull 1:45.476 20 laps
    2 Charles Leclerc Ferrari 0.127s 20 laps
    3 Max Verstappen Red Bull 0.334s 23 laps
    4 Carlos Sainz Ferrari 0.536s 21 laps
    5 Fernando Alonso Alpine 1.095s 21 laps
    6 Lewis Hamilton Mercedes 1.191s 20 laps
    7 Yuki Tsunoda AlphaTauri 1.220s 24 laps
    8 George Russell Mercedes 1.229s 22 laps
    9 Pierre Gasly AlphaTauri 1.354s 24 laps
    10 Esteban Ocon Alpine 1.441s 19 laps
    11 Lando Norris McLaren 2.215s 18 laps
    12 Lance Stroll Aston Martin 2.371s 23 laps
    13 Kevin Magnussen Haas 2.470s 23 laps
    14 Sebastian Vettel Aston Martin 2.494s 21 laps
    15 Valtteri Bottas Alfa Romeo Racing 2.602s 21 laps
    16 Guanyu Zhou Alfa Romeo Racing 2.746s 23 laps
    17 Alex Albon Williams 2.943s 21 laps
    18 Daniel Ricciardo McLaren 3.334s 21
    19 Nicholas Latifi Williams 5.445s 7 laps
    20 Mick Schumacher Haas 12.856s 3 laps
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru