Singapore neagă declaraţiile lui Ecclestone privind semnarea unui nou contract

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizatorii Marelui Premiu din Singapore au negat semnarea unui nou acord cu Bernie Ecclestone pentru cursa de F1, în ciuda declaraţiilor făcute de britanic.

Esential 2008 este sezonul in care a debutat Singapore in calendarul Formula 1
5 ani este durata contractului negociat de Singapore cu Bernie Ecclestone, acesta urmand sa fie valabil in perioada 2013-2017
Bernie Ecclestone a declarat miercuri pentru publicaţia Times din Singapore că a ajuns la un acord verbal cu această ţară pentru prelungirea pe încă cinci ani a contractului de găzduire pentru cursele de Formula 1.

"Tot ceea ce stătea în calea continuării Marele Premiu al statului Singapore pentru următorii cinci ani a fost clarificat. Sunt bucuros, pentru că Singapore a fost o cursă bună pentru F1 şi cursa pe timp de noapte a fost de asemenea bună pentru Singapore", a precizat britanicul.

La numai câteva ore după apariţia acestor declaraţii în presa locală, organizatorii cursei au publicat un comunicat de presă în care afirmă că negocierile nu au fost încă finalizate, întrucât oferta lui Ecclestone nu este suficient de bună.

Urmareste Automarket
"Oferta curentă din partea Formula One Administration nu este suficientă pentru noi pentru a semna un contract pe cinci ani.
Discuţiile se poartă de peste un an, dar termenii contractului trebuie să ofere viabilitate din punct de vedere comercial pentru toţi cei cinci ani. Rămânem încrezători că vom ajunge la o înţelegere care să fie benefică pentru toate părţile"
, precizează organizatorii în comunicat.

Potrivit publicaţiei Times, Singapore a plătit între 35 şi 42 de milioane de dolari pe an pentru găzduirea cursei de Formula 1, iar organizatorii speră să reducă semnificativ taxa de participare. Actualul contract al circuitului din Singapore expiră la sfârşitul acestui sezon.

Via The F1 Times, Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru