Ajută-ne să îmbunătăţim managerul F1 Champ în 2011!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.11.2010
Automarket te invită să-ţi spui părerea despre cum ar trebui să arate managerul F1 Champ în ediţia 2011.

A patra ediţie a concursul F1 Champ, singurul manager de Formula 1 din România, s-a încheiat duminică la capătul a 8 luni de lupte intense pentru câştigarea excursiei la Marele Premiu al Ungariei din 2011.

Aceasta a fost prima ediţie în care punctajul în concursul F1 Champ a fost format exclusiv din performanţele obţinute pe circuit de piloţi şi echipe, măsura venind în întâmpinarea dorinţelor participanţilor.

Pentru Automarket, pregătirea celei de-a cincea ediţii a concursului a început imediat după încheierea sezonului 2010, însă pentru un concurs cât mai atractiv avem nevoie şi de sprijinul vostru direct. Tocmai de aceea, prin intermediul secţiunii de comentarii de la acest articol, vă invităm să vă experimaţi propunerile prin care managerul F1 Champ poate deveni şi mai bun anul viitor.

Sugestiile voastre vor fi analizate de organizatori şi vor fi luate în considerare la conceperea regulamentului pentru F1 Champ 2011.

Comentarii (44)

  • salutare
    eu chiar nu ii inteleg pe unii care vor premii mari!!!!!Sa nu uite ca suntem in Romania,iar climatul economic chiar nu ajuta in momentul de fata la un asemenea lucru!Sunt sigur ca daca ar vrea Automarket,ar da premii mari,dar nu e posibil,mai ales ca suntem o comunitate relativa mica de oameni pe aici.Eu de exemplu particip.doar de dragul competitiei,fara sa ma gandesc la premiu.Cred ca actualul format este unul ideal si chiar nu ar trebui revenit la cel din 2009.Poate ca ar trebui ca fiecare grupa pe langa puncte sa aiba si niste bonusuri de clasare al pilotilor.Astfel daca un pilot din grupa 2 ce se clasaseaza in fata unui pilot de grupa1 sa ia un bonus de 500 de pct sa zicem,etc.Asemenea campionatului mondial de Formula1,poate ar trebui sa se separe clasamentul pilotilor de cel al constructorilor(echipelor)..
    Ar fi ideal ca sa se inlature obligativitatea de a trece un cod de securitate,iar participantii ar trebui neaparat sa fie logati cand fac comentarii!!!!
    5 4
  • erata!
    ps.Deoarece voi lipsi ceva timp(saptamani) de la calculator,nu voi mai putea face comentarii dupa acest mesaj!
    2 1
  • @admin
    Initiativa e f buna.
    1 Depunctarea cu 100 puncte a celor ce abandoneaza in cursa nu mi se pare corecta atat timp cat pentru antrenamente libere si calificari se puncteaza pilotii in functie de locul din clasament chiar daca nu a efectuat niciun tur.
    2. Cautarea unei echipe fara a fi necesar sa parcurgem tot clasamentul.
    3. Punctarea pilotilor ce inlocuiesc pilotii titulari. Punctele obtinute sa fie acordate pilotilor titulari.
    Acum am ceva treaba dar am sa ma mai gandesc si poate am sa mai gasesc si alte propuneri.
    7 0
  • Pondere egala
    Buna ziua, Punctajul acordat sa fie la fel de mare in cursa ca si in antrenamentele libere de vineti. De ce? Ca sa isi bata lumea capul si sa studieze. Si astfel diferentele vor fi mai relevante.
    3 2
  • propuneri
    in fiecare an se schimba ceva, eu as propune ca fiecare user sa aiba ocazia sa-si aleaga doar o singura echipa pe tot weekend-ul pe grupe valorice ca si anul acesta, dar cine risca risca cu echipa pe care o alege, punctele sunt c-am multe si cred ca ar trebui punctati doar primi 10 ca si in concursul real, la fel ca crismar59 depunctarea nu aduce spectacol, si chiar mi-au placut pariurile de anul trecut, in rest numai bine
    4 1
  • 1. punctarea Q1 Q2 Q3 cu ponderi diferite
    2. punctarea tururilor conduse de un pilot
    3 6
  • 1 buc parere
    anul acesta a fost excelent. ce as mai adauga ar fi o rubrica pentru a stabili podiumul de la final. si ati putea baga iar pariurile cmrt si castigator cursa. nu mai mult. numai bine si idei cat mai bune;)
    6 0
  • @admin
    inca o parere. pe moment mi-a venit. sa punctati cu cate 10 puncte fiecare depasire. dar depasire pe pista. nu de la boxe. mi s-ar parea extraordinar.
    5 4
  • Subscriu pt PARIURI
    Pot aduce mai multa sare si piper PARIURILE (limitate, bine-nteles), cred ca ar fi si mai palpitant ptr fiecare...
    F interesanta si propunerea "scuderia" ptr punctarea depasirilor - subscriu si aici, avand in vedere ca parca-s tot mai rare cele de pe pista.

    Altfel - F IMPORTANT: uitati-va, va rog, la unele postari mizerabile la ultimele articole si luati masuri cumva cu limbajul unora ce se cred pe stadion, altfel chiar riscati sa se dezvolte si o mica menajerie pe situl asta. Si ar fi pacat. Ce-i si mai grav este faptul ca citim mizerii si limbaj suburban si de la useri logati.
    6 5
  • Chestia cu depasirea nu mi se pare prea inspirata.Riscam sa stam sa numaram depasiri in loc sa ne uitam la curse!@Plus ca nu exista un criteriu oficial(gen f1.com) dupa care sa ne ghidam,in asa fel incat vor exista o gramada de contradictii.
    Dupa mine sistemul actual de punctare e foarte bun.Ar mai merge acordat eventuial un bonus de 100 de pct pentru cine ia pole positionul.Salutari!
    8 3
  • Subscriu pt pariuri si depasiri. ar fi interesante.
    3 3
  • propuneri
    ... pe langa atatea propuneri faine referitoare la regulament, vin si eu cu propunerea ca designul sectiunii de alegere a echipelor si a pilotilor sa fie mai usor accesibila in ideaa de a putea schimba/alege itemii cu un singur click.
    2 1
  • mircea
    @marianescu
    Nu avem cum să-i împiedicăm pe unii să-şi arate golul din cap. Avem cum să eliminăm ulterior respectivele comentarii. Ceea ce şi facem.

    @ccmax
    O propunere trebuie să aibă şi o logică practică. Degeaba spui ce vrei, dacă ce vrei nu se poate aplica. Ai şi soluţie tehnică pentru "schimbări cu un un singur click"?
    3 1
  • salutare
    Salutare !


    Prima si cea mai importanta schimbare pt. anul viitor ar fi premiile acestui concurs !

    Fata de 2007-2008 premiile din acest sezon au fost mult mai mici,iar motivarea userilor de a juca acest manager,a scazut dramatic,o simpla analiza pune in evidenta aceast deznodamant,premiile conteaza foarte mult.

    in 2007-2008 premiile erau de 10-12 milioane lei vechi,pe etapa si erau aproximativ 20-30 mii useri activi etapa de etapa,acum premiile au fost pe etapa doar de 100 ron si userii s-au epuizat si ei,la fel ca premiile din acest sezon si abia daca mai erau 1000 useri,etapa de etapa pentru acest joc...
    2 1
  • regulament
    mi-a placut mult mai mult sistemul de punctare vechi din editiile 2007-2008 cand puteam sa alegem noi,ce piloti vrem la fiecare eveniment oficial,era mult mai "atractiv" !

    Bafta baieti !
    1 4
  • mircea
    @noif1
    Numărul de participanţi în F1 Champ a crescut de la an la an.
    4 4
  • @Mircea Mester
    1. pai parca ne intrebati ce am propune nu? ... la acesta intrebare ti-am raspuns. Din pozitia din care scriu nu stiu ce se poate si ce nu....
    2. ...cu toate ca nu sunt IT-ist, una dintre solutiile logice ar fi redimensionarea ferestrelor astfel incat sa nu mai fie necesara utilizarea scrollului... o opinie. Multumesc.
    1 1
  • Degan Angel
    Propun
    Prima editie a F1 Champ a fost mult mai interesanta...la 2010 nu am participat activ.
    2 3
  • @ Mircea Mester
    Merci "Mestere", ai mare drepate. Tot e mai bine decat nimic si asa...
    Imi dau si eu cu parerea - nu poate fi "montat" un filtru care sa nu afiseze un post ce contine anumite cuvinte presetate cumva de voi?
    3 2
  • mircea
    @marianescu
    Nu are relevanţă. Se găsesc atâtea variaţiuni, încât nu merită efortul. Avem alt tip de filtre. Dar, pentru a nu mai putea să posteze, trebuie ca înainte să înjure :) Şi nu, nu sunt legate doar de ip.

    Gata, suntem off-topic.
    3 2
  • castigatori
    Parerea mea ca suntem prea putini castigatori pe fiecare cursa...3 castigatori sunt extraordinar de putini...la cati participanti suntem..ar fi de bun gust sa fim macar 10 castigatori....indiferent de miza creata sau propusa de voi!
    Suntem clar prea putini..3 castigatori...si chiar puteti scoate banii din joc...obiectele sunt mai lejer de suportat de voi !..ca si cost ma refer..
    5 0
  • premii
    Cred ca ar fi mai interesant ca premiile sa fie obiecte din merchandise-ul echipelor de formula 1, fie ele chiar si o sapca un tricou, o macheta, o bricheta, o umbrela... cu echipa favorita.
    5 0
  • PREMII
    Punctarea mai mare in cursa mi se pare normala fata de calificari iar in legatura cu premiile as propune sa fie obiecte promotionale din F1dar cel putin 10 premii pentru fiecare cursa.Sper sa fie de folos parerea mea si m-as bucura daca s-ar pune in aplicare .O zi buna
    5 0
  • punctare
    sa alegem inainte de inceperea sezonului campionul si cei care nimeresc sa primeasca 10000 de puncte iar cei care nu -10000 si pentru piloti care castiga Q1 Q2 Q3 CALIFICARI SA MAI PRIMEASCA 100 DE PUNCTE
    4 2
  • Propuenri
    1. Pariuri pentru pole position si cursa
    2. Premii inedite, avand in vedere ca suntem o treime din cati am jucat acum cativa ani (medalii, cupe, cel putin la sfarsit de an)
    3. Un chat F1 Champ - atata timp cat nu mai avem forum
    5 0
  • subscriu...
    Salutare
    Subscriu si eu ideii de a alege campionul mondial inainte de inceperea sezonului, iar cei care au avut dreptate sa primeasca un bonus de puncte.
    In ceea ce priveste pariurile, nu mi se pare o idee buna revenirea la acestea. Parca ne-am departa prea mult de sport cu ochii dupa castig. Asa cum a spus cineva mai sus, cred ca multi (printre care si eu) joaca doar de placere, nu neaparat pentru a castiga ceva...
    1 3
  • Sa ramana asa cum este
    Eu nu as schimba nimic la actualul format, atata timp cat seamana foarte mult cu un fantasy "league", cum este la fotbal. Ma refer ca si sistem de punctare. Puncteaza pur si simplu pick-urile participantilor. Sau, daca as putea alege o chestie ar fi asta: sa nu se mai poata face modificari odata cu inceperea weekend-ului respectiv ( cu tot cu antrenamente). Si atunci s-ar puncta numai intuitia participantilor, care e cea mai importanta si relevanta in acelasi timp.
    4 0
  • f1 champ
    Sezonul trecut am castigat 2 tricouri asta insemnand o clasare in primii 5 de doua ori, sezonul acesta nu am castigat nimic si in final doar un loc general 155( sau cam pe acolo)prin urmare as fi tentat sa spun ca schimbarile aduse acestui sezon nu prea mi-am placut dar nu e asa are o grafica mult mai prietenoasa si un sistem de punctare clar.Zic eu ca premiile ar trebui sa fie macar ca anul trecut daca nu cumva mai multe,poate ar trebui punctata cumva o evolutie buna a unui pilot adica plecat de pe o pozitie slaba pe grila si terminat cursa pe o pozitie mult mai buna, si eu particip din placere pentru formula 1 si premiile nu ar trebui sa fie foarte importante dar TARE AS DORI SA MERG LA HUNGARORING.
    1 0
  • Lasati-l asa e foarte bun formatul.
    2 0
  • F1 Champ
    Anul asta a fost primul in care am participat la F1 Champ.

    Propuneri:
    1. In cadrul softului care gestioneaza concursul sa se aleaga echipa pentru fiecare eveniment al unei curse (Q1, Q2, Q3, calificari si cursa) in functie de NUMAUL DE PE MASINA.

    Fiecare numar de masina sa aiba atasat pilotul titular al acelei masini. Din lista de la o grupa selectezi numarul masinii pe care alearga pilotul (bineinteles trebuie implementat in soft astfel incat in lista sa apara si poza pilotului nu doar numarul masinii ca sa fie mai usor de alea).

    Chiar daca pentru un eveniment pe o masina piloteaza un pilot diferit de cel titular ( cazurile di Resta - Sutil, di Resta - Liuzzi, etc) contand numarul masinii se evita cazurile cand iti este imposibil sa afli ca un pilot titular a fost inlocuit in ultima clipa de un altul.

    De asemenea se evita situatiile penibile cand un pilot titular este inlocuit pe tot parcursul unui weekend de un alt pilot si introducandu-l pe cel nou in lista de piloti de la grupa titularului se anuleaza toate selectiile anterioare modificarii grupei facute pe acea grupa. A fost cazul introducerii lui Klien intr-o vineri dimineata in grupa 5 si cei care isi facusera echipa anterior de vineri de dimineata si nu au mai verificat in inainte de Q1 s-au trezit cu intreaga grupa 5 fara piloti selectati.

    2. Implementarea unor rapoarte pe care sa le genereze softul astfel incat informatia de la marile premii deja disputate sa fie mai condensata.

    Un tabel, nu lista din prezent, in care sa vezi la fiecare mare premiu ce punctaj ai obtiunt pe fiecare eveniment si pe fiecare pilot/echipa.
    O prezentare a clasamentului pilotilor si echipelor din F1 detaliat. Adica sa se prezinte pentru fiecare pilot cate puncte a obtinut la fiecare MP in parte, locul pe care a terminat sau daca a abandonat.

    Posibilitatea de a vedea la nivel de pilot o statistica pe fiecare MP cu locul ocupat in cursa, in calificari, in Q-uri si comparat cu alt/alti piloti.

    Cam atat. :)
    7 1
  • Propuneri
    1. Cine reuseste echipa ideala merita dublarea punctajului din etapa respectiva si dublarea premiului(oricare ar fi el ).

    2. In cadrul unei etape ; la finalul diferitelor evenimente ar trebui sa se prezinte echipa celui mai bun si la final etapei echipele celor care au castigat.
    2 0
  • Eu am 2 propuneri:

    1. Sa se puncteze pilotii care inlocuiesc pilotii titulari. Punctele obtinute sa fie acordate pilotilor titulari. Nu mi-a placut cand s-a schimbat un pilot si mi s-au pierdut toate setarile pentru grupa respectiva. Pana la urma trebuie punctat talentul de management, nu trebuie punctat cel care a stat la calculator pana in ultimul minut ca sa vada daca a aparut o schimbare de pilot.
    2. As prefera un premiu mai durabil in locul tricoului, ceva care poate fi pastrat ani de zile amintire ca ai castigat o etapa. De exemplu o masinuta, un ceas, o cana...

    In rest am fost multimit de versiunea 2010.
    2 0
  • propuneri
    Subscriu si eu ideii de a alege campionul mondial inainte de inceperea sezonului, iar cei care au avut dreptate sa primeasca un bonus de puncte.
    1 4
  • F1 Champ-Propuneri
    1. sa se permita alegerile piloti-bolizi pina la inceperea calificarilor.
    2. sa se introduca un puncatj pt cel mai bun timp pe tur de cursa.
    3. sa se introduca un puncatj pt cel care anticipeaza o dubla.
    1 5
  • prop.
    Nu l-as mai complica.Formula actuala mi se pare suficient de buna cu mentiunea ca pilotii care sunt introdusi de echipe in P1, P2 sa apara in tabloul pilotilor din concurs si sa poata puncta.Sunt de acord cu cineva care mai sus solicita mai multa grija cu postarile de tip spam.Comentariile pe site ar trebui sa se faca doar in regim "logat".
    0 2
  • e bine
    Sa ramana asa. Dar mai multa grija cu tehinca , pt ca de 3 0ri mi sa intamplatat sa-mi dispara pilotii alesi din ultima grupa.
    Eventual premiile sa fie din f1, si nu neaparat in bani.
    5 0
  • Argumente la propunerile mele de mai sus
    ref., la 1 punct, daca vrei sa fii un bun manager, tre sa anticipezi bine inca din calificari ce pilot ii mai bun la calificari, si respectiv cursa, la fel si cu bolizii, care mai bine se prezinta in calificari-cursa.
    ref., la 2 punct, acest punctaj va face "diferenta"..dintr-un amalgam de participanti. de exemplu, daca anticipezi ce pilot va obtine cel mai rapid tur, tu vei avea o sansa mai mare sa cistigi etapa.
    ref., la 3 punct, deasemenea va face o diferrenta de punctaj de restul participantilor.
    Aceste plusuri de puncatje cu siguranta vor fi indispensabile si mai interesant pentru un F1 Champ mai bun!
    p.s. apropo, de ce in F1 se permit modificari de regulamente iar in F1 Champ, nu? ...nu trebuie sa ne multumim cu ce este, tre sa perfectionam F1 Champ de la an, an la fel ca in F1. In cazul dat, eu doar am venit cu niste adaosuri indinspensabile acestui concurs!!!
    0 0
  • hmmm
    mi-ar placea sa se mearga pe ideea campionatului : 1 echipa principala pentru fiecare participant la acest joc si daca restul sunt de acord 2 optionale ( pentru a se putea face diferenta la finalul sezonului 2011).
    ex:
    jucatorul va alege echipa preferata ( sa zicem RENAULT - cu care va participa pe tot parcursul sezonului 2011). Pentru a se putea face o departajare la final si a se vedea castigatorul propun ca fiecare participant sa aibe la dispozitie inca 2 optiuni suplimentare ( sa zicem WILLIAMS SI LOTUS -care vor participa pe intreg sezonul 2011 , putand fi schimbate in orice moment si la orice ora in functie de preferinte, situatie in clasament, randament in antrenamente , calificari sau cursa ). NU SE VA PUTEA SCHIMBA ECHIPA PRINCIPALA ALEASA PE INTREG SEZONUL 2011. sper sa fiti de acord macar ca idee si sa o aveti in vedere cand ve-ti inaugura noul sezon 2011.
    1 2
  • salutare
    un motogp champ asemanator celui de formula 1 nu se poate face? apropo o sectiune motogp alaturi de wrc si F1 cred ca ar fi o idee buna. sa analizati propunerea mea si sper in 2011 sa pot participa la ambele competitii din placere pentru aceste 2 sporturi cu motor. multumesc.
    1 0
  • Propuneri pentru F1 CHAMP 2011
    Stimati administratori si colegi de "suferinta", am de facut urmatoarele propuneri si remarci pentru a deveni si a ne dezvolta aptitudinile ca adevarati manageri F1:
    1. Pentru motivul ca trebuie sa aratam cat de buni manageri suntem, consider ca nu isi au rostul niciun fel de punctaje obtinute din pariuri.
    2. Sunt de parerea introducerii celei de a treia grupe la echipe, astfel incat cele trei grupe rezultate sa aiba cate 4 itemi in lista si in acest fel sa fim obligati sa gandim mai atent aranjarea acestora pe parcursul celor 5 evenimente (asa cum este ultima grupa de piloti, unde sunt doar 4 la 5 evenimente).
    3. Punctajul acordat pentru piloti in cursa (si implicit pentru echipe) sa fie proportional cu punctele acordate in realitate de FIA, adica pentru primul loc: 25xindice, locul 2: 18xindice, locul 3: 15xindice, s.a.m.d., iar pentru pilotii de la locul 11 in jos fie respecta o proportie egala intre locuri.
    Tot la fel se poate genera un algoritm si pentru calificari, in care sa fie evidentiate cele 3 sesiuni intermediare de calificari, in timp ce pentru cele 3 sesiuni de antrenamente sa se respecte acelasi algoritm de punctare proportional cu locul ocupat de piloti.
    Deci indicele trebuie sa fie diferit pentru fiecare tip de actiune: antrenamente, calificari si cursa si valoarea lui sa permita alocarea unui minim de puncte pentru ultimul pilot/loc (acest lucru se intampla si in prezentul regulament, dar nu cu proportia din realitate).
    Consider ca acest set cu algoritme diferite de a se puncta, va fi mai competitiv, generand rasturnari in clasamentul F1 Champ, totul devenind mai spectaculos, la fel cum s-a intamplat in acest sezon in Formula 1 cu Alonso care a avut sansa de a castiga competitia.
    4. Pentru pilotii titulari care nu participa in primele 2 sesiuni de calificari, fiind inlocuiti cu rezervele/pilotii de teste, dar carora nu li s-a anuntat din timp inlocuirea de catre FIA, sa li se acorde un punctaj fix si nu punctele primite de rezerva sa, iar in cazul in care se stie ca pilotul nu participa la evenimentul respectiv, atunci este de datoria noastra de a nu-l selecta.
    5. Se mai poate puncta suplimentar cel mai scurt pitstop.
    6. Sa se depuncteze echipele (eventual si pilotii sau doar pilotii cu probleme) care au probleme pe parcursul etapei si sunt nevoite sa-si schimbe motoarele si poate se extindem si la cutii de viteza, cu alte cuvinte ceea ce sanctioneaza si FIA.
    7. O mai buna organizare la vizualizarea link-urilor proprii Automarket ce privesc pilotii si echipele F1, pentru a avea posibilitatea rapida de a afla ce s-a scris in ultimele 5-10 "stiri" si cel mai simplu este ca aceste legaturi sa fie realizate la sectiunile in care sunt prezentati pilotii si echipele.
    8. Fara reclama la sectiunea din site ce priveste alegerea pilotilor si echipelor !
    9. Premiile pot deveni mai numeroase pe etapa si la final, dar si mai "generoase". Consider ca se pot premia cel putin primii 5 useri pe etapa (podium + 2 mentiuni) si 25 useri la final (podium + 7 mentiuni + 15 premii obisnuite) si in plus diferentierea premiilor intre primii 3 useri la etapa si final.
    Pentru premiile de etapa se pot acorda castigatorilor "medalii" cu efigiile stilizate ale cursei respective (pot indica Imprimeria nationala care poate rezolva aceasta "problema", dar sunt convins ca sunt si alte firme ce pot sa graveze cu laser in diferite metale), iar celorlalti tricouri sau sepci inscriptionate cu logo-ul Automarket.
    Sugestie la culoarea tricoului, evitati cat mai mult albul si extindeti marimile cu S si XXL (personal nu am intrat in niciun tricou castigat pana acum, chiar daca sunt multe), deasemenea cele mai bune calitativ au fost cele din primii 2 ani (cele negre), deoarece erau marca Fruit of the Loom.
    Daca aveti o finantare mai sustina, puteti sa mariti si sa extindeti valoarea premiilor in bani (cu toata criza cred ca se poate premia la nivelul primului an 2007).
    10. Excursie de 2 persoane pentru castigatorul F1 Champ 2011 (de preferat Turcia fata de Ungaria, daca nu se poate mai bine...) si ceva mai "palpabil" pentru ceilalti 2 useri ai podiumului de final.
    P.S. Suplimentar fata de "manageriatul" F1 Champ, as dori infiintarea unei camere de "chat" pentru cei care vor sa-si citeasca sutele de ineptii scise in mesajele postate pe sectiunea de stiri !
    Sper ca am punctat ceea ce mai interesa si sper sa regasesc cateva din propunerile mele in noul regulament F1 Champ 2011, oricum sunt convins ca vor mai exista postari pe construirea viitorului regulament, in principiu coloana vertebrala ramane aceeasi ca cel din acest an, care a schimbat in bine concursul.
    Sa auzim numai de bine.
    6 2
  • propuneri
    acesta a fost primul sezon pentru mine in F1Champ, am si lipsit de la primul GP. mi-a plăcut concursul, nu stiu cum a fost inainte formula asta este destul de reusita. as propune cateceva:
    1. ar fi bine ca la inceput sa ne alegem un pilot si o echipa pentru tot sezonul. si daca acel pilot si/sau echipa devine campion, primesti un bonus.
    2. cu pilotii de teste sa se rezolve ceva inca nu stiu cum, am incercat tot sezonul sa plasez astfel pilotii de la lotus si force india sa nu pun pe primul antrenament dar nu este cea mai buna solutie.
    3. cu premiile ar fi bine ca la fiecare etapa si la gfinal ca mai multi participanti sa castige. de ex. primele 10. nu trebuie neaparat bani. de ex. primul ar lua 200 lei si un tricou, al doilea 100 lei si un tricou, al treilea 50 lei si tricou si ceilalti de la 4 la 10 tricou sau tot feluri de chestii legate de formula 1 sepci, cani, brelocuri, masinute etc.
    4. daca se poate ala evenimentul cursa sa fie adaugat o fereastra pentru cel mai rapid tur, si sa alegi dintre toti piloti sau o alta varianta posibiliatea de pune o mentiune la careva de cel mai rapid tur bieninteles cu bonus de puncte.

    cam atat celelalte chestii sunt in ordine diferentierea punctajaului intre evenimente este okay, si cu alegerea pilotilor si cu schimbarea acestora cand inlocuiesc pe cineva de ex. klien, de aia esti manager sa fii atent, la pilotii de teste situatia este alta.
    abia astept sezonul 2011.salut tuturor
    0 6
  • ???????????????
    parerea mea este sa ramina la fel cum a fost anul asta,nu vad nici o diferenta ,la urma urmei e un joc...
    0 0
  • Schimbarea Design-ului
    In primul rand as vrea sa va felicit pentru faptul ca ati reusit sa puneti la dispozitia noastra un joc frumos despre F1. Acesta este primul meu sezon, si ceea ce m-a derutat total este designul. Pur si simplu ar trebui sa fie schimbat (nu mi-o luati in nume de rau) insa ceva ce seamana mai mult cu Formula 1.
    1 0
  • horted
    F1Champ 2011
    Salutare.
    Am participat la toate sezoanele F1Champ de pana acum si dupa cum am mai afirmat si in alte dati formatul actual mi se pare mai prost ales decat cele precedente. Eu as fi preferat un concurs care sa ma tina in priza in fiecare zi sau oricum ceva mai antrenant decat selectarea mai mult sau mai putin la noroc a unor itemi din echipe. F1Champ a fost gandit acum cativa ani intr-un anume mod tocmai pentru a fi ceva diferit si incitant, dar din pacate a devenit doar "unul dintre" jocurile de manager F1.
    Bineinteles fiecare are argumentele sale pentru a agrea sau nu aceste formate si oricum alegerea este a organizatorilor si trebuie respectata.
    Ceea ce a fost si este deranjant din punctul meu de vedere, si vad ca nu a fost rezolvat desi s-a anuntat aceasta intentie, este permiterea folosirii conturilor multiple in joc. Parerea mea sincera este ca un jucator capabil nu ar trebui sa foloseasca 3-4-5 sau mai multe conturi pentru a acoperi o plaja cat mai larga de variante. Nu cred ca un eventual tricou merita. Dar asta e parerea mea si din pacate sunt convins ca situatia nu se va schimba.
    Trecand acum la propuneri as zice ca ar fi interesanta largirea gamei de "evenimente" care sa conteze in joc si aici inteleg, cum am vazut propus si mai inainte, anunturile oficiale macar ale FIA privind penalizarie si amenzile pentru schimbarea motorului sau cutiei de viteze, mergand eventual pana la amenzile pentru depasirea vitezei sau alte "maruntisuri" de acest gen. Nu indraznesc sa ma gandesc la "erezii" precum anunturile oficiale ale echipelor privind schimbarile majore, ar fi o solicitare prea mare pentru "manageri".
    Cam atat ar fi. Am vazut mai sus idei interesante si sunt sigur ca Automarket va selecta variantele bune.
    Imi cer scuze daca am suparat pe cineva si doresc tuturor participantilor mult noroc anul viitor.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru