Perez va testa pentru Ferrari în septembrie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.07.2011
Sergio Perez va testa în luna septembrie pentru Scuderia Ferrari la volanul unui monopost F60 din sezonul 2009.

Sergio Perez, unul dintre piloţii echipei Sauber, va avea oportunitatea de a testa un monopost al Scuderiei Ferrari peste numai două luni. Mexicanul, care a obţinut câteva rezultate promiţătoare în prima parte a sezonului în ciuda unui accident sever suferit la Monaco, face parte din Academia de Piloţi Ferrari.

Aceasta pregăteşte un test în luna septembrie pe unul dintre circuitele de casă ale Scuderiei în care membrii academiei vor avea oportunitatea de a concura la volanul unui monopost F60 din sezonul 2009. Printre participanţi se vor număra Perez şi Jules Bianchi, pilotul de rezervă al Scuderiei care concurează şi în competiţia GP2.

"Vom reveni pe circuit în luna septembrie, la Mugello sau Fiorano. Va fi un test foarte interesant pentru că îi vom pune pe Bianchi şi Perez unul împotriva celuilalt. Cred că amândoi vor fi foarte motivaţi, iar pentru noi va fi oportunitatea perfectă pentru a evalua pe cei doi", a declarat Luca Baldisserri, directorul Academiei de Piloţi Ferrari.

Bianchi şi Perez sunt două dintre tinerele talente în care Ferrari îşi pune mari speranţe pentru viitor, existând numeroase speculaţii că unul dintre cei doi îl va înlocui la un moment dat pe Felipe Massa în echipa de Formula 1.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru