SUA vor sa readuca cursa de F1 la Indianapolis

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.04.2010
Formula 1 ar putea reveni in Statele Unite ale Americii pe circuitul de la Indianapolis, in cazul in care acest eveniment va fi finantat in mod corespunzator.

Bernie Ecclestone negociaza in prezent revenirea Statelor Unite ale Americii in calendarul competitional al Formulei 1, insa britanicul in varsta de 79 de ani vizeaza un circuit stradal la New York.

Cu toate acestea, exista presiuni ca Marele Premiu al SUA sa se desfasoare tot pe circuitul de la Indianapolis, in cazul in care vor exista resurse financiare care sa asigure resursele necesare in acest sens.

“Intrebarea pentru orice cursa de Formula 1 este unde va avea loc si cum obtii finantarea. Daca rezolvi finantarea, poti deschide portile maine si sa gazduiesti o cursa. Toata lumea vrea (n.r - cursa la Indinapolis). Trebuie doar sa punem toate piesele impreuna”, a declarat Zak Brown, unul dintre cei mai importanti promoteri din SUA si un apropiat al lui Tony George, fostul sef al circuitului de la Indianapolis.

Brown a fost prezent la Marele Premiu al Chinei pentru a discuta cu Bernie Ecclestone pe marginea acestui subiect. Indiferent de locatia finala a cursei, se anticipeaza ca Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii va reveni in calendarul competitional in sezonul 2012.

Considerata drept una dintre cele mai importante piete auto din lume, SUA a gazduit ultima cursa de F1 in 2007.

Via | ITV

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru