SURSE: Porsche va deține 50% din echipa de F1 Red Bull Racing

de Alexandru Monenciu
Joi, 28.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor documente, Porsche ar urma să dețină 50% din echipa de Formula 1 Red Bull Racing, în contextul intrării producătorului din Stuttgart în Marele Circ. Un anunț oficial ar putea fi făcut la începutul lunii august.

La începutul lunii mai, șeful Volkswagen Group confirma că Audi și Porsche vor intra în Formula 1 din 2026. Constructorul din Stuttgart ar urma să încheie un parteneriat cu echipa Red Bull Racing, iar Audi ar purta discuții cu reprezentanții Sauber.

Acum, un document oficial arată că, în acest context, Porsche ar urma să dețină 50% din echipa condusă în prezent de Christian Horner. Înțelegerea ar urma să fie parafată pe o durată de 10 ani.

De fapt, cei de la Motorsport.com susțin că acea parte de 50% ar fi de fapt din divizia Red Bull Technology, dar că înțelegerea va fi extinsă la nivelul întregii echipe de Formula 1.

Niciuna dintre părți nu a confirmat aceste informații, dar, potrivit aceleiași surse, un anunț oficial ar putea fi făcut la începutul lunii august.

via Motorsport.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru