Sutil nu exclude retragerea din sporturile cu motor

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 01.02.2012
Adrian Sutil l-a acuzat pe Lewis Hamilton de laşitate pentru că nu l-a ajutat în procesul intentat de Eric Lux. Germanul nu exclude retragerea din activitate după sentinţa judecătorilor.

Adrian Sutil a fost condamnat marţi la 18 luni de închisoare cu suspendare în procesul intentat de Eric Lux, unul dintre oficialii echipei Lotus, pentru vătămare corporală.

Întrucât nu are niciun loc asigurat în Formula 1 pentru sezonul următor, germanul nu a exclus varianta de a se retrage complet din sporturile cu motor în urma deciziei judecătorilor. "Poate că voi lua o pauză acum. Poate voi face ceva complet diferit, mă voi gândi la anumite lucruri în pace", a declarat el la finalul procesului pentru agenţia de presă Reuters.

Lewis Hamilton ar fi trebuit să apară ca martor în procesul lui Sutil, întrucât a fost prezent în clubul de noapte din China la momentul petrecerii incidentului dintre Sutil şi Lux. Cei doi sunt cunoscuţi drept foarte buni prieteni, însă pilotul McLaren a absentat de la proces sub pretextul programului încărcat pe care îl are la echipă. Sutil nu l-a iertat însă pe britanic şi l-a catalogat drept "laş" pentru gestul său.

"Hamilton este un laş, nu mai vreau să fiu prieten cu el.

Pentru mine nu este "bărbat". Tatăl lui mi-a trimis un SMS în care mi-a urat succes, dar de la Lewis nu am primit nimic. Şi-a schimbat numărul de telefon şi nu mai pot să dau de el", a declarat fostul pilot al echipei Force India pentru publicaţia germană Bild.

Via | GMM

Taguri: Hamilton, Sutil

Comentarii (3)

  • mobius
    "prietenul la nevoie se cunoaste"
    Se dovedeste astfel inca o data si fara nici un dubiu ca are un caracter mizerabil (vorbesc despre Hamilton). Cat despre Sutil, spun din nou ca imi pare rau pentru el, acum cu atat mai mult cu cat se poate deduce ca nu a fost doar vina sa , probabil Hamilton daca ar fi comparut ca martor ar fi putut sa faca ceva pentru el.
    16 5
  • ctlnmihai
    mobius
    Nu Hamilton l-a îndemnat pe Sutil să-l lovească pe oficialul Renault...Și-n plus ,avocatul lui Sutil putea să ceară amânarea procesului dat fiind că din motive care țin de programul echipei Mclaren ,Hamilton nu s-a putut prezenta...cât despre deducerile tale la capitolul ăsta ești cel mai bun.. Mereu a funcționat la tine teoria conspirației.. Să-ți aduc aminte ipoteza lansată de tine în care inginerii recrutați de Ferrari de la Red Bull și Mclaren au fost introduși în cadrul echipei cu rolul de a sabota Ferrari??
    3 6
  • da, cei doi au fost coechipieri in formula 3... nu stiam ca au fost prieteni... dar daca este asa nu e bine...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru