Sutil nu se grăbeşte să-şi clarifice viitorul în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.12.2011
Adrian Sutil susţine că nu are niciun motiv să se grăbească să-şi clarifice viitorul în Formula 1 după ce a fost înlocuit de Nico Hulkenberg la Force India.

Adrian Sutil a fost unul dintre piloţii de referinţă în a doua jumătate a sezonului 2011 în urma rezultatelor bune obţinute la Force India, însă echipa de la Silverstone a preferat să-l promoveze în locul său pe Nico Hulkenberg.

Germanul este de mai mult timp principalul favorit să-l înlocuiască pe Rubens Barrichello la Williams, aceasta fiind de altfel şi singura echipă, cu excepţia celor de la Hispania, care nu şi-a definitivat încă linia de piloţi pentru 2012.

Totuşi, Manfred Zimmermann, managerul său, insistă că Sutil nu are niciun motiv să se grăbească să ia o decizie în privinţa viitorului său. "Nu ne panicăm. Avem timp până în 7 februarie, când încep testele", a precizat Zimmermann pentru Sport 1.

Presa internaţională speculează că negocierile cu Williams sunt îngreunate de faptul că Sutil vrea un contract pe un singur sezon, cu scopul de a fi disponibil în 2013 pentru Ferrari, echipă care l-ar putea înlocui pe Felipe Massa. Zimmermann a refuzat însă să comenteze aceste informaţii.

"Ar fi o strategie ciudată să dezvăluim numele celor cu care vorbim.

Vom păstra tăcerea în privinţa diverselor opţiuni şi vom decide care dintre ele are mai mult sens", a mai precizat el.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru