Sutil, potenţial candidat pentru un loc la echipa Haas

de Daniel Popescu
Marti, 04.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil ar putea ajunge pe lista de achiziţii a viitoarei echipe Haas, în cazul în care nu va rămâne la Sauber în sezonul următor.

Esential 2016 este sezonul in care va debuta Haas in Formula 1
Sauber a anunţat recent recrutarea lui Marcus Ericsson de la Caterham pentru sezonul 2015, iar presa internaţională susţine că Giedo van der Garde este favorit să obţină al doilea loc.

O astfel de decizie l-ar lăsa fără echipă pe Adrian Sutil, care a admis că viitorul său este incert, deşi iniţial era convins că va continua alături de Sauber pentru cel puţin încă un sezon.

"Aparent, viitorul meu este în mâinile altor oameni. Încă de la început am avut claritate, aşa că trebuie să aşteptăm. Sunt multe zvonuri, dar trebuie să ne concentrăm pe cursele pe care le avem în faţă", a declarat germanul.

Sutil are o experienţă bogată în Formula 1, însă lipsa unor sponsori personali l-a împiedicat în multe rânduri să fie pe listele anumitor echipe.

Una dintre opţiunile sale de viitor ar putea fi Haas, echipă care până în prezent nu a analizat piatya transferurilor.

Şeful Gunther Steiner a admis însă că Sutil ar reprezenta o soluţie datorită experientei pe care o are în Formula 1.

"Suntem o echipă nouă şi nu vrem să ne asumăm riscuri mari. Dacă există un pilot american fantastic, da. Dar dacă vorbim despre un debutant fără experienţă... noi vrem un pilot experimentat. Nu avem niciun nume, dar dacă Sauber îşi schimba piloţii, atunci Sutil ar putea fi pe piaţă, la fel ca şi piloţii Caterham şi Marussia", a declarat el.

Haas va debuta în Formula 1 în sezonul 2016 şi va utiliza motoare Ferrari.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru