Sutil speră să obţină primele puncte pentru Sauber

de Daniel Popescu
Luni, 19.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil speră să obţină duminică primele puncte pentru Sauber din acest sezon, în timp ce Esteban Gutierrez ştie deja care sunt necesităţile unei asemenea performanţe la Monaco.

Esential 11 este cel mai bun rezultat obtinut de Sauber in 2014 (Adrian Sutil, Australia)
Cu excepţia celor de la Marussia şi Caterham, Sauber a rămas singura echipă care nu a obţinut niciun punct în acest sezon competiţional, după ce Lotus şi-a trecut în cont la Barcelona primele patru puncte.

Prin urmare, obiectivul principal al lui Adrian Sutil pentru cursa de la sfârşitul acestei săptămâni este să termine în primii 10.

"Marele Premiu al statului Monaco este un eveniment frumos în fiecare an. Îmi place mult circuitul. Pentru noi, cel mai important lucru va fi ca monopostul să funcţioneze bine şi să putem obţine o perforformanţă bună. Obiectivul este să revin acasă cu câteva puncte bune în buzunar", a declarat germanul în cadrul unui comunicat de presă.

Coechipierul său Esteban Gutierrez consideră că stabilitatea monopostului va juca un rol esenţial pentru obţinerea unui rezultat bun pe străzile din Principal.

"Întrucât circuitul are multe viraje lente, trebuie să avem un monopost stabil.

Ne concentrăm pentru a rezolva asta şi pentru a ne asigura că ne atingem obiectivul. Ce îmi place cel mai mult în Monte Carlo este să pilotez pe străzile înguste intre glisierele metalice. Este foarte provocator, pentru că nu ai mult spaţiu şi trebuie să fii foarte aproape de bariere pentru un tur perfect", a precizat mexicanul.

Via F1Zone

Comentarii (1)

  • adrian44
    saracu si el spera anul acesta la un podium :(
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru