Termenul limită pentru cursa din Bahrain, prelungit până în 3 iunie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.05.2011
FIA a confirmat oficial că va decide în 3 iunie dacă Bahrain va mai găzdui o cursă de Formula 1 în acest sezon.

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a decis luni seară să prelungească termenul limită acordat organizatorilor Marelui Premiu al statului Bahrain pentru o decizie finală privind reprogramarea cursei amânate din 13 martie.

Iniţial, FIA ar fi trebuit să ia o decizie finală în 1 mai, însă a decis să le acorde celor din Bahrain un răgaz suplimentar până în 3 iunie.

"FIA a a acordat Federaţiei de Motorsport din Bahrain şi circuitului internaţional din Bahrain o prelungire până în 3 iunie, dată întrunirii Consiliului Mondial al FIA de la Barcelona. Această decizie a fost luată după consultarea cu autorităţile relevante din Bahrain şi Formula One Management, promoterul internaţional", precizează forul mondial într-un comunicat de presă.

Programat iniţial ca prima etapă a noului sezon, Marele Premiu al statului Bahrain a fost amânat pe termen nedeterminat din cauza conflictelor armate de stradă din această ţară.

Lucrurile sunt departe de a se calma, întrucât patru cetăţeni din Bahrain au fost condamnaţi la moarte pe motiv că au atacat forţele armate care încercau să restabilească ordinea în ţară, iar alţi trei cetăţeni au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, potrivit unor informaţii dezvăluite de agenţia de presă Reuters.

Via | FIA | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru