Teste Abu Dhabi, ziua 1: McLaren se impune prin Magnussen

de Daniel Popescu
Marti, 06.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kevin Magnussen a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste de la Abu Dhabi la volanul unui monopost McLaren.

Sesiunea de teste de la Abu Dhabi dedicată tinerilor piloţi a început marţi sub dominaţia celor de la McLaren, care au ocupat prima poziţie în clasament prin Kevin Magnussen.

Danezul în vârstă de 20 de ani a fost cronometrat cu 1:42.651 şi a luptat pentru prima poziţie cu Antonio Felix da Costa de la Red Bull, pe care l-a surclasat cu numai 0.066 secunde.

Niciun alt pilot nu a reuşit să se menţină în apropierea celor doi, astfel că Gary Paffett, care a pilotat pentru McLaren în cursul după-amiezii, a terminat pe locul trei la trei sferturi de secundă în spatele liderului.

Urmareste Automarket
Sauber a profitat de test pentru a evalua o aripă spate asemănătoare cu cea utilizată de Lotus în ultimele curse, iar Robin Frijns a ocupat locul patru în clasament în faţa lui Nicolas Prost.
Fiul cvadruplului campion mondial Alain Prost a terminat pe locul cinci pentru Lotus în faţa lui Luiz Razia de la Toro Rosso, care a provocat un steag roşu cu 10 minute înainte de final. Ultima poziţie în clasament i-a revenit olandezului Giedo van der Garde de la Caterham.

Testele de la Abu Dhabi continuă pe parcursul zilelor de miercuri şi joi în intervalul orar 07:00 - 15:00, ora României.

Teste Abu Dhabi - Rezultate ziua 1:

 1.  Kevin Magnussen         McLaren-Mercedes    1m42.651s            40
 2.  Antonio Felix da Costa  Red Bull-Renault    1m42.717s  + 0.066s  79
 3.  Gary Paffett            McLaren-Mercedes    1m43.407s  + 0.756s  44
 4.  Robin Frijns            Sauber-Ferrari      1m43.775s  + 1.124s  78
 5.  Nicolas Prost           Lotus-Renault       1m44.194s  + 1.543s  55
 6.  Luiz Razia              Toro Rosso-Ferrari  1m44.691s  + 2.040s  67
 7.  Giedo van der Garde     Caterham-Renault    1m45.936s  + 3.285s  57

Comentarii (2)

  • mobius
    PROTEST : Referitor la Raikonen despre mesajele radio "nu sunt atat de idiot incat sa nu-mi amintesc ce fac" fac cunoscut ca, doar primul comentariu si acesta sub pseudonimul "mobius" imi apartin, cel de-al doilea este al unuia pe care nu-mi sta in caracter sa-l calific. Incep sa ma gandesc serios sa parasesc acest seit, nu numai ca esti jignit pentru parerile tale dar, ti se pun pe seama cuvinte si idei pe care nici nu le-ai gandit. Este rusinos ce se intampla si cred ca administratorul ar trebui sa faca ceva, e greu de spus ce, pentru ca astfel de impostori se infiltreaza si se insinueaza peste tot. Cer scuze celui care posteaza cu pseudonimul "je", si il asigur ca nu-mi apartin cuvintele si injuraturile ce i-au fost adresate, asemenea comportament nu-mi sta in caracter.
    3 1
  • mobius
    mei, ferrari nu testeaza? Nu vrea sa-si arate valoarea?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru