Testele din Bahrain evidenţiază primele probleme de fiabilitate pentru Mercedes

de Daniel Popescu
Joi, 20.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a fost afectată de defecţiuni tehnice la monopost în primele două zile de teste din Bahrain, iar Lewis Hamilton admite că inginerii mai au mult de lucru înaintea noului sezon.

Esential 2 este numarul steagurilor rosii provocate de mercedes in a doua zi de teste din Bahrain
Mercedes s-a evidenţiat în prima sesiune de teste de la Jerez drept echipa cu cel mai fiabil monopost, pe baza numărului de tururi parcurse şi a lipsei de defecţiuni tehnice.

În plus, acest lucru a fost valabil în bună măsură şi în rândul celorlalte echipe care utilizează motoare germane, McLaren, Force India şi Williams.

Cea de-a doua sesiune de teste din Bahrain nu a început însă sub cele mai bune auspicii, întrucât Mercedes a întâmpinat miercuri o defecţiune tehnică la frâne. În a doua zi, monopostul Mercedes a provocat doua steaguri roşii în primele patru ore ale sesiunii după ce s-a oprit pe circuit, cel mai probabil tot din motive tehnice.

Chiar dacă aparent parcurgem multe tururi, întâmpinăm unele probleme pe care le descoperim în privinţa monopostului.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton, cel care s-a aflat la volan pe parcursul primei zile de evaluare, a admis că inginerii mai au mult de lucru pentru a pregăti monopostul în mod corespunzător pentru noul sezon.

"Miercuri nu am parcurs atât de multe tururi precum am fi vrut şi ştim că monopostul poate merge mai departe.

Dar dacă ne uităm la întreaga sesiune suntem pe primul loc la numărul de kilometri parcurşi şi sunt foarte, foarte bucuros pentru asta. Chiar dacă aparent parcurgem multe tururi, este încă o provocare majoră pentru noi şi întâmpinăm unele probleme pe care le descoperim în privinţa monopostului. Dar se pare că şi alte echipe au probleme, iar unele dintre acestea sunt chiar mai mari decât ale noastre", a precizat el, referindu-se la numeroasele defecţiuni întâmpinate de Red Bull Racing. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru