Theissen: "Inscrierile conditionate, ideea lui Mosley!"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.06.2009
Mario Theissen a dezvaluit ca ideea ca echipele din cadrul FOTA sa depuna inscrieri conditionate pentru sezonul 2010 i-a apartinut presedintelui FIA, Max Mosley.

Conflictul dintre echipele FOTA si FIA a atins noi culmi in paddock-ul de la Istanbul, dupa ce Max Mosley le-a recomandat constructorilor sa isi formeze propria competitie daca nu sunt de acord cu regulamentul impus de forul mondial.

Anterior, echipele FOTA au depus cereri pentru inscrierea in sezonul urmator, insa numai cu conditia ca FIA sa renunte la implementarea unui buget maxim anual incepand in 2010.

Desi initial actiunea respectiva a parut sa fie pusa la cale de catre echipe, Mario Theiossen, seful departamentului de motorsport al BMW, a dezvaluit ca initiativa i-a apartinut chiar lui Max Mosley: "Inscrierile conditionate ale echipelor FOTA au fost ideea lui Mosley", a declarat oficialul german pentru postul dbritanic de televiziune BBC.

Via | BBC

Taguri: FIA, FOTA, Theissen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru