Toro Rosso anunţă programul de teste pentru sesiunea de la Jerez

de Daniel Popescu
Marti, 13.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso a dezvăluit modul în care Carlos Sainz Jr. şi Max Verstappen vor concura în prima sesiune de teste de la Jerez.

Esential 4 zile va dura prima sesiune de teste a sezonului
Toro Rosso a devenit marţi prima echipă care anunţă programul de teste pentru prima sesiune de evaluare premergătoare noului sezon, care va avea loc în perioada 1-4 februarie pe circuitul de la Jerez.

Carlos Sainz Jr. va fi primul pilot care va urca în cockpitul noului STR10 şi va reveni la volan în a treia zi de teste, în timp ce coechipierul său Max Verstappen va efectua evaluările în a doua şi a patra zi.

Cea de-a doua echipă a producătorului de băuturi energizante Red Bull a anunţat tot în această săptămână că noul monopost a trecut toate testele de siguranţă impuse de FIA.

În schimb, oficialii nu au dezvăluit data de lansare a noului monopost, însă în ultimii ani echipa a preferat să dezvelească maşina chiar în prima zi de teste a sezonului, în faţa garajului.

Via GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru