Toro Rosso, în dubiu în privinţa înlocuitorului lui Ricciardo

de Daniel Popescu
Marti, 10.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso a exclus posibilitatea de a semna un contract cu Felipe Nasr, însă nu este mulţumită nici de parcursul principalului favorit la acest post, Antonio Felix da Costa.

Toro Rosso are nevoie de un înlocuitor pentru Daniel Ricciardo în sezonul următor după transferul acestuia la Red Bull Racing, însă este departe de a lua o decizie finală în această privinţă.

Presa internaţională a speculat că echipa italiană ar putea opta pentru Felipe Nasr, un brazilian în vârstă de 21 de ani care concurează în GP2, însă Helmut Marko, consultantul Red Bull, a exclus această posibilitate.

"Nu. Îl cunosc şi, deşi este în campionat de ceva timp, nu a câştigat nicio cursă", a declarat el.

Principalul favorit este considerat Antonio Felix da Costa, însă Red Bull nu este mulţumită de parcursul modest al acestuia din acest an în competiţia Formula Renault 3.5 Series.

Urmareste Automarket
"Costa m-a impresionat anul trecut la debutul în competiţie, când a câştigat câteva curse, dar în acest an nu se descurcă atât de bine.
Vom vedea, nu ne grăbim, mai sunt multe curse în competiţiile suport în care concurează piloţii noştri"
, a adăugat el.

Alte opţiuni luate în calcul sunt Carlos Sainz Jr şi Daniil Kvyat, coechipierii lui Robert Vişoiu la MW Arden în GP3. Totuşi, Franz Tost, şeful Scuderiei Toro Rosso, consideră că este mai bine să aştepte finalul sezonului înainte de a lua o decizie finală.

"Avem mult timp şi nu trebuie să luăm o decizie în următoarele două-trei săptămâni. Avem timp până la începutul sezonului următor. Vom vedea ce vom face. Avem câţiva piloţi talentaţi, iar unul dintre ei este Sainz Jr, dar îi avem şi pe Kvyat şi da Costa. Mai sunt multe curse şi vom lăsa piloţii să-şi termine sezoanele, apoi vom alege pe unul dintre ei sau pe altcineva", a explicat el.

Via Motorsport

Comentarii (2)

  • "chiorul" stie ca Nasr a refuzat contractul cu Red Bull pe vremea cand concura (alaturi de Sechelariu) in Formula BMW si ii poarta ranchiuna! pe de alta parte are dreptate: brazilianul nu a castigat nicio cursa in GP2 in un an si jumatate desi se bate la titlu si face spectacol adesea... parca ceva se rupe si nu reuseste sa treaca de locul 2... desi piloti care nu se descurca ca el castiga curse daca situatia le este favorabila si se afla in fata!
    1 0
  • Gianni
    http://grandprix247.com/2013/09/12/sainz-jr-admits-no-toro-rosso-talks-for-2014/
    Deci terminati cu aberatia asta cu Carlos Sainz Jr.! E un pilot mediocru care e unde e doar datorita numelui!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru