Toro Rosso neagă că a fost ajutată de Red Bull în finalul sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.11.2011
Toro Rosso a negat speculaţiile din presă potrivit cărora a fost ajutată în mod direct de Red Bull Racing să progreseze vizibil în utimele curse.

Toro Rosso a concurat pe locul opt în clasamentul constructorilor pentru o bună perioadă a sezonului 2011, însă în ultimul timp a reuşit să înregistreze progrese şi s-a apropiat la numai 10 puncte de Force India, care ocupă poziţia a şasea.

Potrivit presei internaţionale, ocupanta locului şase în clasament poate primi cu până la 10 milioane de euro mai mult decât echipa care termină pe locul opt, miza fiind astfel suficient de mare pentru ca rivalii să acuze Toro Rosso că a primit sprijin direct de la Red Bull Racing pentru a inregistra acest progres, în condiţiile în care ambele echipe au acelaşi patron.

Informaţiile au fost însă negate vehement de Franz Tost, şeful Scuderiei Toro Rosso, care susţine că toate update-urile au fost realizate de echipă şi că Ferrari a adus îmbunătăţiri la motor.

"Acuzaţiile nu am niciun sens. Pur şi simplu am dezvoltat monopostul. Am adus o nouă aripă faţă, o nouă aripă spate şi am îmbunătăţit masiv eleronul, iar schimbările au funcţionat din prima.

În acelaşi timp, alţii au admis că nu au avut aceeaşi abordare. În plus, Ferrari a lucrat intens la eliminarea gazelor de eşapament prin eleronul spate, ceea ce ne-a adus de asemenea un progres", a precizat italianul.

Toro Rosso mai are la dispoziţie doar două curse pentru a surclasa Force India în clasamentul general al constructorilor.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • RBR
    exact ce am scris eu dupa cursa din corea, prea au prin aripi cei de la TR, oricum e o afacere in familie asa ca nu prea au ce sa faca alti contra lor, in rest numai bine la toti
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru