Toro Rosso va introduce update-uri în următoarele patru curse

de Daniel Popescu
Luni, 05.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso a adoptat politica paşilor mărunţi şi va îmbunătăţi monopostul pe parcursul următoarelor patru curse, în loc să introducă un update major în Spania.

Esential 7 este locul ocupat de Toro Rosso in clasamentul constructorilor dupa primele patru curse ale sezonului
8 puncte a acumulat Toro Rosso in primele patru curse
Cele mai multe echipe vor introduce update-uri semnificative pe monoposturi cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei, care marchează în mod tradiţional debutul sezonului european al Formulei 1, aşa cum vor proceda Lotus şi Sauber.

Toro Rosso a adoptat însă o strategie diferită şi urmează să aducă îmbunătăţiri în fiecare dintre urmatpoarele patru curse, care vor avea loc în Spania, Monaco, Canada şi Austria.

"Urmează patru curse cu dezvoltări importante. Vom avea noi componente aerodinamice la Barcelona, dar apoi urmează alţi paşi la Monaco, mai mulţi în Canada şi alţii în Austria. Aşa că urmează patru curse intense când vom aduce schimbări mari la monopost", a declarat James Key, directorul tehnic al Scuderiei Toro Rosso.

Ca urmare a acestei strategii, este posibil ca performanţele celor de la Toro Rosso să scadă în Spania în raport cu cele ale rivalilor, însă Key este optimist ca decizia se va dovedi în cele din urmă mai bună pe termen lung.

"Pachetul major este împărţit pe patru curse pentru că sunt multe lucruri de natură mecanică.

Aşa că vom face un pas înainte în Spania care nu va reprezenta însă produsul final pentru sezonul european, ci numai o treime. S-ar putea să nu fim foarte puternici acolo, dar ne aşteptam să înregistrăm progrese ulterior", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru