Toyota: "Ecclestone nu va dezbina FOTA"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.12.2008
John Howett considera ca echipele vor ramane unite in organizatia FOTA, in ciuda atacului lansat de Bernie Ecclestone la adresa Scuderiei Ferrari.

Seful Formulei 1, Bernie Ecclestone, a atacat dur Scuderia Ferrari afirmand ca echipa italiana este privilegiata in Formula 1 si ca aceasta primeste 80 de milioane de dolari pentru a ramane loiala competitiei.

Declaratiile britanicului au fost vazute in lumea F1 drept un atac la adresa unitatii FOTA, prin care Ecclestone ar incerca sa dezbine echipele.

Totusi, John Howett, presedintele Toyota Racing si vicepresedinte al FOTA, crede ca declaratiile lui Ecclestone nu aduc nimic nou si pune la indoiala posibilitatea ca echipele sa se desparta. "Poate ca Ecclestone incearca sa desparta FOTA, dar toate informatiile pe care le-a dat sunt foarte transparente si impartite intre membri, asa ca nu a fost tocmai un eveniment. Toata lumea stie istoria celor de la Ferrari", a declarat Howett pentru publicatia britanica The Times.

Cu toate acestea, presedintele FIA, Max Mosley, crede ca unitatea echipelor din Formula 1 nu a fost inca testata. "Cred ca echipele sunt mai unite acum pentru ca exista presiuni din exterior asupra F1.

Adevaratul test de unitate va fi cand va exista o diferenta semnificativa de opinie sau cand interesele vitale sunt amenintate", a precizat seful FIA.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru