Trailer final pentru jocul F1 2021. Poate fi cumpărat și activat începând din 13 iulie

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Codemasters și Electronic Arts au publicat trailerul final al jocului F1 2021, care va putea fi cumpărat și activat începând din 13 iulie. Jocul va fi disponibil pe platformele Xbox Series X/S, Playstation 5, Playstation 4, Xbox One și PC via Steam.

Jocul F1 2021 a fost lansat oficial la mijlocul lunii aprilie. Acesta este dezvoltat de Codemasters (la fel ca până acum), dar pentru prima oară din 2003 va fi publicat de Electronic Arts prin divizia EA Sports.

Cele două companii au publicat un ultim trailer, în contextul în care jocul F1 2021 poate fi cumpărat și activat începând de marți, 13 iulie. Totodată, EA a publicat și rating-urile finale ale tuturor piloților care vor apărea în joc.

Noul joc vine cu câteva noutăți pentru jucători. Modul Carieră a fost extins cu opțiunea pentru doi jucători, aceștia putând juca în tandem, fie în echipă (online), fie unul contra celuilalt în cadrul unor curse desfășurate simultan.

Tot aici, jucătorii vor găsi modul Real-Season Start, care le permite să aleagă orice cursă din calendarul competițional, chiar daca respectiva cursă a avut deja loc.

Fără îndoială, cea mai așteptată experiență este noul mod Braking Point. Aici, jucătorii au ocazia să fie "vedeta" jocului și să urce în ierarhie, avansând de la F2 la F1, inițial alături de una din cinci echipe care aleargă în Marele Circ în 2021. Mai mult, aceștia vor putea experimenta stilul de viață al unui pilot de Formula 1 atât pe circuit, cât și în afara lui.

Ediția Deluxe a jocului include șapte piloți care au făcut istorie în F1 (modul My Team) printre care Michael Schumacher, Ayrton Senna și Alain Prost.

F1 2021 va putea fi jucat pe platformele Playstation 4 și 5, Xbox Series X/S, Xbox One și PC via Steam.

via Codemasters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru