Un angajat Williams va rămâne internat în spital până miercuri

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.05.2012
Williams a confirmat că unul dintre angajtii săi va rămâne internat în spital până miercuri în urma incendiului din paddock-ul de la Barcelona.

Incendiul care a izbucnit duminică în garajul Williams la numai 90 de minute de la finalul cursei de la Barcelona nu a avut urmări dramatice pentru angajaţii echipei.

Chiar dacă trei angajaţi au fost internaţi într-un spital din localitate, doi dintre ei au fost externaţi în cursul zilei de luni, iar ultimul va părăsi spitalul cel târziu la sfârşitul zilei de miercuri, potrivit unui comunicat de presă al echipei Williams.

"Unul dintre oamenii noştri rămâne în Spania pentru asistenţă medicală, dar aşteptăm cu nerăbdare revenirea sa. Toţi cei de la fabrica Williams sunt uşuraţi că acest eveniment s-a încheiat atât de repede şi că pierderile suferite au fost limitate prin natura lor", a declarat Frank Williams, co-proprietarul echipei britanice.

Presa internaţională a relatat că mai multe echipe şi-au oferit sprijinul pentru a împrumuta celor de la Williams diverse echipamente distruse de incendiu, pentru ca britanicii să poată concura la Monaco, iar printre acestea se numără şi McLaren.

Potrivit celor de la Williams, FIA continuă investigaţia pentru a identifica motivele izbucnirii incendiului, însă echipa britanică a exclus ipoteza potrivit căreia totul a pornit de la o ţigară aprinsă.

"Nu ştim cauza, dar fumatul nu este niciodată permis în pitlane", a explicat Dickie Stanford, managerul echipei Williams.

Via | Williams | F1Zone

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru