Un elveţian va testa pentru Sauber în Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 19.10.2011
Sauber a anunţat că elveţianul Fabio Leimer va testa alături de Esteban Gutierrez în cadrul sesiunii de evaluare dedicate tinerilor piloţi de la Abu Dhabi.

Sauber a anunţat miercuri linia de piloţi pe care o va alinia cu ocazia sesiunii de teste de la Abu Dhabi programată în perioada 15-17 noiembrie.

Astfel, pe lângă pilotul de rezervă Esteban Gutierrez, Sauber îl va evalua şi pe elveţianul Fabio Leimer, care în acest an a concurat în competiţia GP2.

"Când am aflat că voi lua parte cu siguranţă la testul de Formula 1 am realizat pentru prima oară ce înseamnă asta de fapt. Ca pilot de curse visezi întotdeauna la Formula 1. Faptul că acest vis devine realitate acum este aproape de necrezut. În plus, nu mulţi piloţi elveţieni au avut vreodată şansa să testeze pentru Sauber şi din acest motiv este o onoare şi mai mare pentru mine să parcurg primele tururi într-un monopost de Formula 1 ca pilot elveţian într-o echipă elveţiană", a declarat el.

Leimer a obţinut victorie şi o poziţie pe pdium pe parcursul sezonului 2011 din GP2, însă a terminat doar pe locul 14 în clasamentul general. Singurul pilot elveţian care concurează în prezent în Formula 1 este Sebastien Buemi de la Toro Rosso.

Via | Sauber

Comentarii (1)

  • GRACEMOSS33
    respond this topic
    Some time ago, I needed to buy a car for my business but I did not have enough money and couldn't purchase anything. Thank God my mother adviced to get the business loans from trustworthy creditors. So, I did so and was happy with my short term loan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru